8PCS Compatibil epson 159 cartuș de cerneală T1590 pentru imprimantei R2000

75.90lei

Adauga la lista dorintelor

Consumabile

Descriere produs


Descriere Produs

pentru epson 159 cartuș de Cerneală

Rata de defect

cu disposible cip

De înlocuire de 1:1

Garanție:12 luni

compatibil cartuș de cerneală pentru T1590-T1594 T1597-T1599 potrivit pentru imprimanta: STYLUS PHOTO R2000

volumul de cerneală: fiecare culoare 17ml ARTICOL Nr. Culoare, cu sau fără cip suprafață de vânzare de Cerneală volumul (ml) Potrivit Utilizați În Modelul de Imprimantă cu cerneală de tip E-1590 Luciu de Optimizare cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1591 Negru Foto cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1592 Cyan cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1593 Magenta cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1594 Galben cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1597 Rosu cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1598 Negru Mat cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment E-1599 Portocaliu cu cip la nivel mondial(cu excepția japoniei) 17±0.2 STYLUS PHOTO R2000 pigment Ambalaj & Livrare Ambalaj: ambalare vrac, alb neutru cutie,netural culoare cutie ambalare personalizate & pe mare sau prin aer de Livrare: 3-5 zile lucrătoare de la confirmată de plată.

Termenul de plată: L/C, D/a, D/P, T/T ,Western Union, MoneyGram, Paypal

Pretul termen:FOB shenzhen, China

Certificat : ISO9001, ISO14001, SGS,STMC,CE ,RoHS Serviciile Noastre

1. Produsele noastre pot garanție de 24 de luni.

2. Produsele noastre sunt 100% pe linia testate înainte de shiping.

3. Rata de defect este mai mică de 0,5% și cu termen lung de suport tehnic. Dacă mai mult de 1%, pagini de test sau probele vor fi necesare pentru a ne trimite pentru inginer analiza în caz de problemă cauzată de Sus-print, cel defect poate fi retured la fabrica noastră sau în străinătate depozit pentru înlocuire de 1:1. oferim o Garanție de 100% la produsul nostru și sunt de acord 1:1 înlocuire sau de restituire pentru produse defecte.

4. Orice anchetă și cererile vor fi răspuns în 12 ore de la primirea informațiilor.

5. Eșantion, OEM, ODM service este disponibil.

6. Livrare rapida. Avem linie de producție flexibil pentru a satisface clienții urgente a cererii.

Informații Despre Companie

Despre noi:

Zhongshan Bangci Co Electronic.,Ltd a fost dedică în dezvoltarea de produse și de vânzări de consumabile de imprimare și fotocopie provizii pentru mai mult de 10 ani. Am fabricarea seria 9 de peste 3000 de tipuri de produse, cum ar fi: cartușe cu jet de cerneală, cu laser cartușe de toner pentru imprimante, copiator, tonere, tonere, cerneală panglici pentru mașina de scris și așa mai departe.

Principiu:

În 2002 , aderarea la valoarea orientate spre scop ale clienților, am evitat la limita maximă de proprietate intelectuală, litigii de auto-crearea și auto-proiectarea produselor. Am inovează modele de afaceri, lansarea de vânzări prin telefon, e-commerce, internaționale platforme de tranzacționare. Compania noastra este specializata in servicii de integrare, cum ar fi consultant de marketing de echipa, oferind servicii de consultanta pentru abonarea la post-vânzare, care satisface clienții noștri foarte mult.

Dimensiuni:

După ani de muncă grea, compania noastra a stabilit un nivel mondial de vânzări nete acoperă Europa, America de Nord, Asia de Est, Asia de Sud-Est și Orientul Mijlociu și, în același timp, o forță de vânzări și tehnic-echipa de suport au fost construite, oferind peste 1000 de dealeri și puncte de vânzare cu servicii. Am corporative cu ei pentru a face Bangci ca cel mai puternic furnizor profesionist în imprimare din lume.

Cu din ce în ce mai severe de concurență, știm că producerea de produse cu o calitate buna si preturi mici este singura cale pentru a ne dezvolta la nivel superior. În scopul de a garanta produse de înaltă calitate, vom achiziționa materiale de înaltă calitate, de prelucrare-le meticulos și de a face un control strict de calitate.

Cultura Corporativă:

1. Misiunea companiei: Crearea de valori pentru societate, furnizarea de servicii pentru clienți, ceea ce face personalul nostru este visul in realitate.

2. Spiritul de Întreprindere: loial, cinstit, creativ, beneficii mutuale

3. Scop de afaceri: se concentreze pe nevoile clienților, concentrat pe a fi profesional, păstrarea în fața colegilor în acest domeniu, câștigarea de cote de piață cu produse de înaltă calitate.

4. Sistemul de Management: orientate spre oameni, auto-disciplinat, clară despre propriile responsabilități, eficientă, cooperare,reciproc-dezvoltare.

5. Concept: nu set de standarde pentru a judeca dacă el este o persoană talentată sau nu, nu avem limite pentru a recruta persoană talentată, personalul restante este cultivat de către întreprindere.

6. Motivația de bază: Tot ce strălucește este aur. Talentat persoană are nevoie pentru a fi găsit de către angajator și de a fi cultivate de către întreprindere.

7.Etica în afaceri: Respectarea codului de conduită și a legii, de a face meserii cu fidelitate, în competiție cu colegii destul.

8.Imagine: Perfecționarea tehnologiei de imprimare, creând viață minunată!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate Set
Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 13cm x 8cm x 9cm (5.12in x 3.15in x 3.54in)
Tip cartuș de cerneală
volumul de cerneală
garanție
Caracteristică Compatibil
Colorate Da
Numărul De Model
Ambalarea În Vrac Da
utilizate în domeniu
Locul de Origine
tip cerneală
Cartuș de Stare Plin
culoare C,M,Alte,LC,Light Black,LM,Y,K
potrivit pentru imprimanta
Compatibil Marca Epson
moduri de transport

Produse similare