Transport Gratuit! SD330 Mână unelte de legare cu banda de Poliester benzi ,manual de legat cu banda de tensionare+sealer pentru 19MM PP/PET Curea

282.60lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


NOTIFICARE

1 Germania clienții , dacă u nevoie pentru a navei prin FedEx sau TNT , vă rugăm să ne spuneți numărul EORI. Fără ele, putem doar prin DHL, Hong Kong post sau China Post !

2 clienților ruși , vă rugăm să ne spuneți numele dumneavoastră complet (cel puțin 3 cuvinte) , inclusiv prenumele, numele mijlociu și numele de familie, în caz contrar Post rusesc nu va elibereaza coletul și a reveni la China !

3 Brazilian clienții , dacă doriți pentru a navei prin FedEx, DHL, TNT, UPS, te rog spune-mi numărul dumneavoastră de impozit ( CPF sau CNPJ ). Fără ea, vamale va returna bunurile în China .

4 Pentru clienții din America de Sud (cum ar fi Argentina, Peru, Columbia ,etc ), dacă aveți numărul fiscal, se va reduce multe probleme cu vama.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Transport Gratuit! SD330 Mână unelte de legare cu banda de Poliester benzi ,manual de legat cu banda de tensionare+sealer pentru 19MM PP/PET Curea

Descriere

Model: S330

Instrument de greutate: 1,5 kg

Curea material: PP/Plastic /Poliester Legat de tensionare Curea lățime: 13~19mm Curea grosime: 0.4~0.9 mm Greutate: 1.5 Kg Legat cu banda de etanșare Dimensiune 3/4" : curea latime: 19mm; curea grosime: 0.4~0.9 mm Dimensiune 5/8": lățime curea: 16 mm; curea grosime: 0.4~0.9 mm Dimensiune 1/2" : lățime curea: 13 mm; curea grosime: 0.4~0.9 mm Greutate : 2.0 Kg

Fiecare Set include 1buc legat de tensionare și 1buc legat cu banda de etanșare .

Notă

În procesul de livrare, uneori, trebuie să fi având unele mici probleme care fac mărfurile întârziate sau ceva, pls fie ușor de înțeles, dar vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea, dacă poți să-mi faci o favoare să contactați-mă, și eu va apreciez pentru tot ce ai făcut pentru mine!!

Dacă sunteți mulțumit și fericit cu tranzacțiile noastre după primirea produselor, pls fa-mi o favoare și să ne lăsați un feedback pozitiv, puteți lua ca pe o recompensă pe cumpărături pe Ali!! dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, putem să ne dăm seama împreună înainte de a vă doriți să lăsați un feedback-ul negativ? multumesc anticipat daca poti sa faci asta!!

Servicii

Oferim la schimb si servicii de reparatii de când ai cumpărat-o, dar taxa de transport maritim și taxele nu sunt incluse.

Transport

1)Vom trimite articole pentru tine în 10 zile după ce a confirma plata.

2)să Ne trimită articole în termen de 10 zile și vă va oferi numere de urmărire.

3)Livrare prin UPS,DHL, EMS și de la ușă la ușă transport.

4)Ambalare: Cutii de carton sau ca pe cerințele clientului.

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe la import, taxe vamale sau întârziere personalizat.Îmi pare rău.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne sunați sau e-mail-ne dacă aveți orice probleme cu privire la bunuri sau servicii atitudine , putem rezolva împreună. Pe baza de acest lucru, vă rugăm să ne dea pozitiv evaluarea, judecata ta este foarte importanta pentru noi.

Bun venit din nou!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 55cm x 20cm x 21cm (21.65in x 7.87in x 8.27in)
Greutate Pachet 4.0kg (8.82lb.)
Tip De Unitate bucata
Curea Tip PET,PP ,plastic ,poliester curea
Grosime 0.5-1.2 mm
culoare Roșu
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
operațiunea manual
Greutate 1.5KG
Numărul de Bucăți 2
Tip Manual de balotat PET tensionare instrument
Numărul De Model SD330
Cerere Set De Unelte De Uz Casnic
Dimensiune 20*10*10cm
Pachet Caz
orgin China
Lățime 13-19MM
Nume De Brand GOLDSTPK

Produse similare