Negru Realist Vibratoare Imense Ventuza Vibratoare Penis Realist Mare Dildo-Uri Cal Lung Penisul Jucarii Sexuale Pentru Femei Gode Consolador Jucărie

105.37lei

Adauga la lista dorintelor

Jucarii Sexuale

Descriere produs


Dragă prieten:

Acest lucru este firendly memento că, dacă ai loc oder folosind Vilatudor.ro Aplicații ,v-ar găsi că APLICAȚIILE prețul este mult mai ieftin ca PC-ul și dacă salvează o mulțime de timp pentru a face plata .vă rugăm să scanați codul QR si veți obține o surpriză mai mult,Urmați Magazinul nostru veți obține un preț mai ieftin

și-o să ai șansa de a obține un cadou

Obțineți mai multe Vilatudor.ro monede de Aplicații și să cumpere produse pentru GRATUIT!

De la APLICAȚII Bucurați-vă de cumpărături și vă mulțumesc..

Caracteristici: -Fabricate din organism în condiții de siguranță de silicon. -1:1 Realiste stil. -Material:Silicon,Materiale Medicale.Certificare CE. -Design actualizat,ușor de curățat. -Silicon făcute de comestibil ulei de silicon,inodor și insipid.Absolut sigur pentru sănătate cu cel autorizat de Material de Raport de Inspecție. -Moale atingere delicată,netedă și strălucitoare silicon Suprafata Pielii,foarte aproape de adevarata frumusete a pielii. -Dimensiuni: Lungime: 22CM (8.7 inch) Diametru de 4,6 CM (1.8 inch) -Material:100% silicon moale. -Culoare: negru -Moduri: Manual -Caracteristici: Moale de Silicon Vibrator -Funcția: Vaginal masaj, femeie se masturbeaza -Potrivit: Negru Urias Vibratoare Pentru Femei-Produs: 100% nou, rezistent la apa, non-toxic, inodor Funcție de: 1. Moale atingere delicată,netedă și strălucitoare silicon Suprafata Pielii,foarte aproape de adevarata frumusete a pielii Complet nu dăunează organismului. 2. Design realist, experiența reală a penisului, pentru a Îmbunătăți sexuale, scuti oboseală 3. femeile Private de piese jucarii, utilizarea pe termen lung poate atenua femei, deoarece fizice sau tulburări psihice cauzate prin vaginale bine, relaxați-vă și pe deplin operațional, există o viață sexuală armonioasă de Ambalare: 1 X Super Mare Dildo-uri

Q. Când va livra comanda? Cât timp poate ajunge pachetul?

O: pachetul poate livra in 1~2 zile lucrătoare după ce primi plata:

1 . Standard de Transport maritim ca "Vilatudor.ro în Picioare Transport" pot fi livrate in 19~49 de zile;

2 . China Post ar putea fi livrate în 35~60 de zile;

3 . ePacket ar putea fi livrate în 12~29 de zile

4 . Express, cum ar fi DHL,FedEX ar putea fi livrate în 7~9 zile lucrătoare.

Q. Cum de a proteja intimitatea mea? Nimeni nu va știi ce e înăuntru?

A: vă Rugăm să nu vă faceți griji, vom încheia produs cu discret de ambalare, și scrie numele de "Masaj" etc de pe ambalaj, astfel încât nimeni nu va știi ce e înăuntru.

Q: Ce se întâmplă dacă speical nu poate livrate?

A: vă Rugăm să nu vă faceți griji, cele mai multe dintre clientii nostri pot lua pachetul, dar dacă din cauza unor necontrolate motiv pentru care nu se poate obține în 2 luni după livrare, vă rugăm să ne contactați pentru o rambursare completă sau gratuit retrimite.

Q: Ce se întâmplă dacă produsul are o problemă, cum ar fi daune sau probleme de calitate?

A: vă Rugăm să nu vă faceți griji, toate produsele noastre trece stricte de control al calității înainte de a trimite, dar dacă voi primi produsul are o problemă sau rupt, vă rugăm să ne contactați la prima dată, vom încerca noastre cele mai bune pentru a Rezolva problema.

Q: de Ce nu ne raspunde la mesaj?

A: Dragă prietene, timpul nostru de lucru este de la Beijing ora 9:00 - PM:07:30 (cu excepția Week-end), vă rugăm să ne lăsați un mesaj, vă vom răspunde în curând în 24 de ore.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastră de dezvoltare,Astfel încât vă rugăm să lăsați Feedback-ul de 5 Stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre,vă Mulțumesc foarte mult. 2. Nu lăsați Feedback-ul Negativ, fără a ne cere ajutor,vă rugăm să nu ezitați să Contactați cu noi, dacă aveți orice problemă. Feedback-ul este viața noastră, înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună, vom răspunde la toate mesajele cât mai repede posibil. Vă mulțumesc anticipat pentru răbdare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.69kg (1.52lb.)
Dimensiunea Pachetului 35cm x 15cm x 8cm (13.78in x 5.91in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Moduri manual
Nume De Brand AOSSELE
Material TPR
culoare Negru
Origine China
Tip De Element Dildo-uri
potrivit Mare Negru Vibratoare Pentru Femei
Dimensiune 4.6*22cm=1.8*8.7 inch
Numărul De Model YJY024
Caracteristici Super Uriasi Negri Vibratoare
Funcția Vaginal masaj, femeie se masturbeaza
Produs 100% Nou, rezistent la apa, non-toxic, inodor

Produse similare