NMSafety 4 perechi Gri poliester căptușeală scurtă de cauciuc, mănușă de lucru,Moda grădină manusa

50.87lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


1. 13 ecartament culori strat de poliester acoperite cu negru de latex pe palma de siguranță mănușă, cu pliuri de sosire .

2.Transport gratuit 2017 Sosirea cauciuc negru de palmier mănuși cu un feedback bun de la mănuși de muncitori .

3. NMSafety 4 perechi de cauciuc, mănușă de lucru,livrare Gratuita mănuși de lucru.

o). Elementul va fi declarat la valoare redusă pentru a ajuta cumpărătorii evita taxe de import. În cele mai multe cazuri, cumpărătorii nu vor fi impozitate de către autoritățile vamale. Dar vă rugăm să fie remarcat faptul că cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe de import și taxe locale dacă există. b). Suntem lucrează din greu și inteligent pentru a îndeplini cerințele dumneavoastră. Dar dacă aveți orice problemă atunci când primesc coletul, va rugam sa ne contactati prin mesaj sau Manager de Comerț. Ne va primi înapoi la tine în 24 de ore și de a lucra cu tine până când sunteți mulțumit. Vă rugăm să NU deschideți disputa înainte de a comunica cu noi. c). Când de livrare, vă rugăm să verifica coletul inainte de semnat. Dacă ați găsit coletul este unnormal, puteți refuza să semneze. o). Comenzile vor fi livrate in termen de prelucrarea zile după verificarea plății. Pentru a proteja atât cumpărătorii și vânzătorii, poate dura 24 de ore pentru Vilatudor.ro pentru a verifica plata. b). Am doar nava a confirmat pentru adresa. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare. c). Transport gratuit doar pentru China Post Aer Înregistrat Mail, ePacket,ITELLA.Timpul de livrare pentru 30-45 de zile. Dacă vrei să folosești comerciale express, ne va ajuta să luați cel puțin 12% din marfă. o). Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în starea inițială. b). Cumpărătorul plătește taxele de returnare. c). Dacă revenirea este rezultatul nostru de eroare, va oferim poștale de rambursare, numai pe standard uri. Și aceasta trebuie să fie aprobată de către serviciul clienți înainte de a reveni. o). Când sunteți mulțumit cu achiziția dvs., am sincer sper că puteți să ne lăsați un FEEDBACK POZITIV. De asemenea, vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru tine. b). Dacă, pentru orice motiv nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ. Ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore, lucra cu tine până când sunteți mulțumit. Vă RUGĂM să NU ne lăsați 1, 2, 3 -star Detaliată Vânzător Rating, deoarece acestea sunt egale cu feedback-ul negativ.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (4 Pereche/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 27cm x 14cm x 13cm (10.63in x 5.51in x 5.12in)
Mănuși De Material De Căptușeală Poliester
Numărul De Model NM1350P-BLK/4
Nume De Brand nmsafety
Clasificarea Mănuși De Lucru
Locul de Origine Nantong,China (Continentală)
Mănuși De Aplicare Transporta industrie,industria de Întreținere
Mănuși De Material De Acoperire Latex
Mănuși De Tricotat 13 Ecartament
culoare Dimensiunea 7S NM1350 GRB, Dimensiune 8M NM1350 GRB, Dimensiunea 9L NM1350 GRB, 10XL NM1350 GRB, 11XXL NM1350 GRB
Dimensiune 7/S,8/M,9/L,10/XL,11/XXL
Material Poliester

Produse similare