Acasă Decorare Tapet Noi Produse pentru anul Tablă Planificator Săptămânal Calendar de Vinil Decal Decor Acasă 70*110CM Autocolante de Perete

41.62lei

Adauga la lista dorintelor

Decor Acasă

Descriere produs


Mărfuri Dimensiune:70*110 CM Material: Non-toxi,de mediu prietenos PVC Ambalare: unul oppbag Greutate:Aprox 300g/set implicit de culoare: Rosu+Negru, Culorile pot fi personalizate vă Rugăm să scrie în comentariile coloana pe culoarea pe care doriți. CARACTERISTICĂ 1.Afacere pentru decor. costum pentru orice curățați perete neted, gresie, faianta, ferestre, metal, dulap, plastic 2.Ușor de instalat și de a elimina 3.Design la modă și de înaltă calitate 4.Durabil, lavabil și frecat (moale perie). Material: Premium finisaj mat auto adeziv vinil. Lipeste de Majoritatea suprafetelor netede, inclusiv vopsit pereti ipsos. Aplicație: simplă și Rapidă pentru a instala sau elimina, dar nu reutilizabile Durabilitate: Durează până la 6 ani, atunci când este aplicat în interior.

Montaj: Toate autocolante vin cu ușor să urmeze instrucțiunile de montaj

Noastre autocolante de perete va transforma instantaneu orice cameră prin adăugarea de culoare și stil. Simplu să se aplice în câteva minute, toate kiturile noastre includ instrucțiuni complete și sunt ușor de îndepărtat. Avem decalcomanii de perete pentru copii camere, baie, pepinieră modernă și grafică de perete pentru toate gusturile. Toate arta de perete pot fi produse într-o varietate de culori pentru a se potrivi cu decorul.

Cele cinci stele lauda foarte important pentru noi, toate eforturile noastre sunt pentru a obține dvs. de afirmare, dacă nu suficient de bun, vă rugăm să nu ne dea feedback-ul negativ. Spune-ne în cazul în care nu sunteți mulțumit, vom face noastre cele mai bune să-ți dau un răspuns satisfăcător.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 3cm x 3cm (23.62in x 1.18in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Clasificarea Pentru Perete,Mobilier Autocolante
Tema Model
Scenarii Perete
Material PVC
Stil Creative
Caietul de sarcini Single-piece Package
Model Avionul De Perete Autocolant
Numărul De Model YMAH553

Produse similare