Accesorii motociclete CNC din Aliaj de Aluminiu, Volan Reglabil Stabilizator Amortizor Suport Kit de Montare Pentru Kawasaki Z300 15-16

152.61lei

Adauga la lista dorintelor

Rame Si Accesorii

Descriere produs


Accesorii motociclete CNC din Aliaj de Aluminiu, Volan Reglabil Stabilizator Amortizor Suport Kit de Montare Pentru Kawasaki Z300 15-16 Descriere: Stare:100% de Brand Nou Culoare:la Fel ca în imaginea de mai jos Material:CNC Aluminiu Articol Lungime:26cm/10.24 inch Element Lățime:18cm/7.09 inch Înălțime Element:5.3 cm/2.09 inch Ușor, dar de înaltă rezistență și durabilitate Eloxat finisare de Suprafață Nici o modificare necesară Usor de instalat,nici o instrucțiune Suportul poate lucra cu toate Hyperpro amortizoare de direcție pentru Lista de pachete: 1 x set de Direcție Stabiliza Amortizor Suport Montat pe: Pentru Kawasaki Z300 2015-2016 1.Aftermarket Pentru Motociclete Direcție Amortizor Kit De Montare.Kitul de Montare ajută amortizor de direcție reduce acest risc la un nivel minim.Rezervor de târfe și vibrațiile sunt interceptate de amortizor.Ca urmare,ai o bicicletă care dirijează modul în care sunt folosite si reactioneaza asa cum ai sperat în circumstanțe neașteptate. 2.După instalare,întoarce capul spre foarte bine și foarte la stânga pentru a verifica dacă există suficient spațiu pentru activitatea de amortizor de direcție sau nu. 3. Verificați dacă amortizor de direcție și kit ajunge la motocicleta sau rezervor de ulei, Dacă o vor face sau camera este deficitară,muta amortizor de direcție orizontal la loc adecvat. Notificări: Asigura Această Parte se Potrivește Pentru Motocicleta Ta Înainte de a comanda. Șuruburile sau piulițele sunt incluse,Ușor de instalat, fără instrucțiuni de instalare. Fi sigur de stabilitate, este recomandat să folosiți șurub de fixare pentru instalare. Dacă există orice probleme,puteți, de asemenea, să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajute.

CNC din Aluminiu, Accesorii Motociclete, Volan Reglabil Stabiliza Amortizor Suport kit de Montare Pentru Kawasaki Z250 Z 250 2015-2016

Descriere: Stare: 100% de Brand Nou Culoare: la Fel ca în imaginea de mai jos Material: CNC Aluminiu Articol Lungime : 26cm /10.24 inch Element de lungime :18 cm/7.09 inch Înălțime Element : 5.3 cm/2.09 inch Ușor, dar de înaltă rezistență și durabilitate Eloxat finisare de Suprafață Nici o modificare necesară Usor de instalat, nici o instrucțiune Suportul poate lucra cu toate Hyperpro amortizoare de direcție pentru Pachetul Include : 1 set de Suport kituri, este doar suportul de montare kituri, aceasta înseamnă că va trebui să aibă un amortizor de direcție înainte de a cumpăra acest produs. Montarea : Pentru Kawasaki Z250 2015-2016 1.Aftermarket Pentru Motociclete Direcție Amortizor Kit De Montare. Kitul de Montare ajută amortizor de direcție reduce acest risc la un nivel minim. Rezervor de târfe și vibrațiile sunt interceptate de amortizor. Ca urmare, ai o bicicletă care dirijează modul în care sunt obișnuiți să-și reacționează așa cum ar spera în circumstanțe neașteptate. 2. După instalare, întoarce capul spre foarte bine și foarte la stânga pentru a verifica dacă există suficient spațiu pentru activitatea de amortizor de direcție sau nu. 3. Verificați dacă amortizor de direcție și kit ajunge la motocicleta sau rezervor de ulei. Dacă o vor face sau camera este deficitară, muta amortizor de direcție orizontal la loc adecvat.

Notificări: Asigura Această Parte se Potrivește Pentru Motocicleta Ta Înainte de a comanda. Șuruburile sau piulițele sunt incluse. Ușor de instalat, fără instrucțiuni de instalare. Fi sigur de stabilitate, este recomandat să folosiți șurub de fixare pentru instalare. Dacă există orice probleme, puteți, de asemenea să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajute.

Mai jos sunt detaliate fotografii:

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Tip De Element Acoperă & Stucaturi Ornamentale
Nume De Brand sepp
Articol Greutate 0.5kg
culoare Negru/Portocaliu/Auriu/Roșu/Verde/Argintiu/Titan
Lățime Produs 7.09 inch
Motobike Face Kawasaki
Numele Modelului Pentru Kawasaki Z300 2015-2016
Înălțime Element 2.09 inch
Starea 100% De Brand Nou
Tip De Material CNC din Aliaj de Aluminiu
Element nume Direcție Stabilizator Amortizor Suport
Element De Lungime 10.24 inch

Produse similare