#6 #8 #10 Male Introduce O-ring Ghimpată de Amenajare pentru O/C Frigorific R12 Furtun

31.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere: Material: Aluminiu #6 filet: diametru exterior aproximativ 15mm, diametru interior de aproximativ 8,5 mm Montaj ( Furtun parte ) : #6 (5/16") 8 #8 filet: diametru exterior aproximativ 18,5 mm, diametru interior de aproximativ 11,5 mm Montaj ( Furtun parte ) : #8 (13/32") 10mm #10 filet: diametru exterior aproximativ 22mm, diametru interior de aproximativ 14mm Montaj ( Furtun parte ) : #10 (1/2") 13mm R12 #6 #8 #10 a/c barb fitinguri masculin. Se potrivesc pentru #6 (5/16"); #8 (13/32"); #10 (1/2") agent frigorific a/c furtun. Vei primi o reducere de 30% în mod automat atunci când comanda >5 . Pachetul include: 3 buc (1buc #6, 1buc #8, 1buc #10)

Transport:

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe .Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Toate elementele vor fi livrate în termen de 24-48 de ore de afaceri de la primirea de plată ( cu excepția sâmbătă și duminică ).

UPS de transport maritim, de obicei, durează 3-5 zile lucratoare

DHL, de obicei, durează 4-7 zile lucrătoare

EMS shipping, de obicei, durează 5-15 zile lucratoare

Plata:

Acceptam VISA , card de Credit , Mastercard , WebMoney , Boleto , Qiwi wallet ...etc .

Feedback-ul:

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră. Vă rugăm să ia 1 minut pentru a lăsa de 5 stele feedback-ul pentru a comanda. Orice nemulțumire vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca 1-3 stele feedback-ul.

Retur:

Schimb este acceptată în termen de 7 zile de la cumparator la primirea coletului.

Dacă acest element este de defecte la primire, clientul are până la 7 zile de la data primirii pentru schimbul de unul nou.

Dacă nu sunteți complet mulțumit cu achiziția dvs., vă puteți întoarce la noi pentru un prompt de schimb sau va vom returna plata

Neutilizate/nedeschise marfa va fi creditat.

Vă rugăm să rețineți că toate achizițiile trebuie să fie returnate în termen de 14 zile de la cumpărare. NU de returnare sau de schimb vor fi acceptate după 14 zile de la data achiziționării.

Include numele dvs., adresa, produs, în timpul zilei de telefon, cum ai plătit, și dacă vi se solicită o restituire sau de schimb.

Dupa ce a revenit articol, va vom returna clientului la prețul elementului ( excluzând costurile de transport încoace și încolo ).

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (3 buc/lot)
Dimensiunea Pachetului 6cm x 4cm x 3cm (2.36in x 1.57in x 1.18in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Numele Modelului Nici unul
Nume De Brand Gcfix
Numele Sistemul de aer condiționat, accesorii
Tip De Element Instalare aer conditionat,O/C Furtunuri & Accesorii
Tip De Material Aluminiu
An 2017

Produse similare