NOUL Smart Dual USB Încărcător Auto LCD off O Trageți Două 2 Priza de Bricheta Splitter Telefonul Mobil, Tableta, Masina Încărcător

68.47lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Produs Caracteristici : de Brand nou și de înaltă calitate este special facut pentru putere-e foame, dispozitive, Converti și de a crește dvs. de bricheta auto cu 2 porturi USB, precum și 2 de Bricheta Multi Adaptor de Încărcare. Automat se oprește de încărcare atunci când există pericolul de supraîncărcare sau mai mici/peste tensiune cu construi în siguranță. Universal pentru toate USB alimentat 1A 2A 2.1 dispozitive, de Asemenea, cu 2 separat Bricheta porturi,putere de ieșire de până la 80W,dispozitive de sprijin în termen de 80W. Și cu 2 independent on/off switch-uri HD ecran Digital pentru a arăta temperatura și tensiunea în mod clar Compatibil 12V / 24V auto. Pachetul include : 1BUC 1 LA 2 Incarcator de Masina FARA Cutie de vânzare cu Amănuntul,FĂRĂ Cablu USB etc. accesorii.

Cald Notă: Pls citiți următoarele informații înainte de a plasa comanda!! multumesc)

Din cauza fabrică diferite loturi,real element poate fi un pic diferit în outlook sau culoare, dar aceeași funcție și de calitate,pls notă și de înțeles,mulțumesc !

Atenție: Toate produsele vine fără pachetul de vânzare cu amănuntul,dacă este nevoie,pls contactati-ne înainte de cumpărare! 1. Yanwen Economice Poșta și 4PX Singapore Post, OM Pro nu poate fi urmărită, Alt mod de transport maritim este urmărită. vă sfătuim să alegeți Vilatudor.ro Standard sau Premium de transport maritim . 2. Timp de livrare: în Cazul în care Confirma Timp este în curând, dar încă nu primi comanda dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi timpul de livrare pentru tine. 3.Dacă după 70 de zile (Brazilia/Chile/Argentina 90 de zile) încă nu primi produsele, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva împreună cu reshipping gratuit sau rambursare completă. 4.Nici un Litigiu, vă Rugăm: te Rugăm să nu deschizi disputa în termen de 60 de zile, este de nedorit, 5. Noi nu suntem responsabili pentru taxele vamale sau taxele (dacă au,cumpărătorii trebuie să fie responsabil pentru ea)

Dacă elementul este defect, sau trimis greșit te poate returna produsul în termen de 14 zile pentru o inlocuire sau rambursarea integrala. Cumpărătorii sunt responsabili pentru costurile de returnare și de orice taxe. Pls contactati-ne prima cu orice probleme,suntem fericiți pentru a fi la dispoziția dumneavoastră în orice moment :)

Scopul nostru este de 100% satisfactie! PLS, NU ne lăsați feedback-ul rău, sau pentru a deschide un caz înainte de a ne contacta. Acesta va fi foarte apreciat dacă veți face așa.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema bine

Orice întrebări sau probleme, nu ezitați să ne contactați.

Toate e-mailurile vor fi răspuns urgent în termen de 24 de ore,nu vă faceți griji!

Timpul nostru de lucru:

9:00 a. m.---22:00 de duminică până vineri (Chineză Timp)

(Fi oprit de lucru privind sâmbătă și de sărbători)

Acceptam plata prin ESCROW numai

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Interfață De Ieșire USB
Nume De Brand Mbao
Tip Încărcător De Mașină
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie No
Numărul De Model ZB02
Ieșire 12V/2A
De certificare a calității CE,CCC
Intrare 12-24V/2.4 A
Compatibil Marca Universal
Porturi USB 2
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul Cutie Nu au
Sursa De Alimentare Brichetă De Mașină Slot

Produse similare