De Înaltă Calitate 98.4X98.4X98.4 inch Personalizate Nunta Petrecere Gonflabile Photo Booth a CONDUS Photo Booth Cort 2 Usi cu 17-Lumini de Culoare

2 412.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De Înaltă Calitate 98.4X98.4X98.4 inch C ustom Petrecere de Nunta Gonflabile Photo Booth a CONDUS Photo Booth Cort 2 Usi cu 17-Lumini de Culoare

Atenție: Dimensiunea și culoarea pot fi personalizate, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Dimensiune: Interior Dimensiune: 2X2X2.25meters (66inchX66inchX88.6 inch, L*W*H) Dimensiune Exterioare : 2.5X2.5X2.5meter (98.4X98.4X98.4 inch,L*W*H) Usi dimensiuni: 1X2meter (39.3xH78.7 cm,L*H)

Caracteristici: 1 buc LED strip lumina de la partea de jos. Transport gratuit prin DHL,FEDEX,TNT, ușă în ușă de serviciu Adăugați logo-ul dvs. pentru gratuit Dublu împletit în interiorul și în afara. Cameră cu patru paturi cusaturi pentru stres-rulment părți și piese comune. Nailon chinga prelata întărește pentru fixare pe jos și de sus. Destul cu fermoar puncte pentru a păstra aerul și dezumfla bouncers rapid. Lumini colorate , 17 culori , schimbat de controler de la distanță

Culoare 1: alb-Negru

Culoare 2: Alb și roșu

3 culori: Alb total

Culoare 4:Bule și alb

Culoare 5: Negru total

Descriere:

Acest gonflabile cabina foto este ușor de ori și de transport în orice loc doriți și oriunde te duci, veți fi plăcut mult ca tine a oferi un astfel de joc distractiv platforma pentru a lua imagini. Gonflabile photo booth este un cel mai recent trend produs la formale sau semi-formale evenimente. Vă mulțumim pentru acest lucru. Realizarea de fotografii au devenit mai mult și mai interesant! Designul gonflabile photo booth este la modă. Toată lumea îi place pentru a obține într-o clipă în interiorul și trimite fotografii la platforma lor socială. Un astfel de comportament a devenit un punct de atractie la dos socială acum. Nu mai trebuie să vă faceți griji despre fotografii cu aspect granulat. Dacă vrei ca amintirile tale sa fie capturat cu unele pizzazz, vă sugerăm să investească în această frumusețe.

Acest tip de gonflabile photo booth a venit cu suflanta de interior( 86dB zgomot Redus) și variabile de culoare de lumină(17 culori). Nevoie doar de câteva minute pentru a umfla booth .Noi oferim ușă în ușă de serviciu prin DHL,FEDEX și UPS.

opțiunea de a selecta:

Transport gratuit observa:

Stimate client, pentru diferite rate de transport pentru diferite țări și zone, nostru gratuit de transport maritim se bazează pe America de nord,Europa, țările din Asia și Australia.

dacă nu aparțin acestor țări și zone, pls contactati-ne pentru a confirma costul de transport maritim înainte de a face comanda. Vă mulțumesc pentru înțelegere .

Despre taxele de Import :

Costul de transport am platit doza nu includ taxa de import, pentru că fiecare țară va percepe diferite taxe pe bunuri diferite.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 47cm x 35cm x 38cm (18.50in x 13.78in x 14.96in)
Greutate Pachet 13.0kg (28.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Ocazie toate
Material durabil oxford
Nume De Brand SayOK
Model Nici unul
Numărul De Model B-photobooth4
Utilizare Publicitate,Expoziții,Consumabile Partid
MOQ 1 buc
Tensiune 110V-120V or 220-240V
Accesorii 1 suflantă,1 Led,1 control de la distanță și frânghii
Logo-Ul Personalizat gratuit
Dimensiune 2.5x2.5x2.5 meter (98.4X98.4X98.4 inch,L*W*H)
mod de livrare DHL FEDEX TNT, EMS
Pachet Sac în interiorul și în afara de carton
Certificate CE,UL,SGS,GS,ROHS

Produse similare