ERMAKOVA 3 Buc/Set Inox pentru Sare și Piper Condiment Borcan de Sticla Recipient Condimente BBQ Borcan cu Rotirea Capacului

33.79lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Material: otel Inoxidabil Culoare: Argintiu Greutate Netă: 206g/set. Diametru Înălțime Greutate dimensiuni Mici 40mm 80mm 41g de mărime Mijlocie 52mm 97mm 66g de mărime Mijlocie 63mm 106mm 99g (±5mm eroare) Pakage incluse: 1X mic condiment 1X shaker mijlocul spice 1X shaker mare spice agitator Caracteristici 1. Perfect pentru restaurant și utilizarea acasă în distribuirea sare, piper, zahăr, pudră de zahăr și alte condimente pentru gătit, copt și ca condiment containere; 2. Agitator rotativ capac cu 4 tipuri de condiții:full-aproape,mic orificiu,gaură de mijloc,gaura mare; 3. Gaură mică. Sare Mijloc gaură, Piper,Chimen Mare gaura ... de Susan Notă: pentru a proteja mediul și de a salva resurse,elementul este folosit cu plastic simplu sau punga cu bule la pachet.

1. Picătură de transport maritim și en-gros de comenzi sunt acceptate. En-gros de comenzi: va rugam sa ne contactati pentru a obține prețul de en-gros. Drop comenzi de livrare: vă rugăm să lăsați note de drop comenzi de livrare în comanda dvs.,astfel încât noastră colleauge putut vedea că și nu va include factura si magazinul nostru de informații, etc.. 2. Cum fac în cazul în care elementele este rupt sau defect sau mai puțin sau nu-mi place? Vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a scrie un comentariu sau deschiderea litigiului. Am putea returna banii sau retrimite nou articol pentru tine. 3. Există orice taxe vamale? În mod normal, vom declara fiecare colet cu valoare mai mică pentru a evita taxele vamale. Dar unele colete încă nu putem evita să plătească taxe vamale' verificare aleatorie. Vă rugăm să plătească taxe vamale în conformitate cu politicile locale. Prin urmare,ar fi bine să ne informeze valoarea declarată atunci când plasarea comenzii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.21kg (0.46lb.)
Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)
Tip De Unitate Set
Numărul De Model PS-03
Plante Medicinale Și Condimente Instrumente De Tip Condiment Și Piper Shakers
certificare CIQ
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Material Metal
Caracteristică Eco-Friendly
Nume De Brand Ermakova
Tip Piperul,sare,Condimente Sticla

Produse similare