3X100ml Colagen Acid Hialuronic Gel Și Nano 24K Decleo r Folie de Aur de Toner de Îngrijire a Pielii Ser

92.86lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DESCRIERE

Caracteristici produs:

Pentru a face eficiente ingrediente în stratul bazal, se adaugă nutriție celulară, a îmbunătăți elasticitatea pielii, astfel încât pielea mai eficace de absorbție de substanțe nutritive.

De înaltă definiție, de înaltă transparență, puritate ridicată importate lipici deține, de a promova eficient de lumină, de căldură și de nutriție moleculară conducție, transparent și absorbția; Fără stimul, non-toxic, sensibilitate la lumină, nu gras, ușor de curățat.

Funcții speciale:

Eficient substanțele nutritive pătrund în piele; de a Promova metabolismul celular, eficient de albire palid la fața locului; Stimulează producția de colagen hiperplazie, strângeți și de a îmbunătăți pielea fetei țesut; Calm diminua inflamatia, reparații; Repararea pielii deteriorate, de a face pielea netedă și delicată, albă licitație.

Ingrediente:

colagen, extract de alge marine, acid hialuronic, semințe de struguri esența

Greutate netă: 100 ml

Termen de valabilitate: 2 ani

USD 69.00 /kilogram

Orice întrebări sau probleme, vă rugăm să ne contactați prin Mesaj, va vom raspunde in termen de 1 zi lucrătoare, vă mulțumim pentru timpul și răbdarea.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Tip De Unitate bucata
Caracteristică Hidratare
Formularea lichid
Tip De Element Fata De Ser
Ingredient /
Numărul De Model /
Țara/Regiunea de Fabricație Germania
Gen Unisex

Produse similare