DC-TDFL01 diamant de 4 inch 100mm diamant lustruire podea tampoane pentru granit,marmura si podea de beton

129.15lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


100mm 4 inch lustruire podea tampoane Descriere Produs

Introducere

DC-TDFL02 diamant podea udă lustruire tampoane sunt utilizate după metal-chip etaj polishin gpads.Cu mare diamant de concentrare,nu folosindu-SiC slefuire aditiv comparativ podea lustruire tampoane de pe piață.Diamantul nostru podea udă lustruire tampoane sunt placut in aceleasi nuante pentru o varietate de aplicații și pot fi folosite pentru granit,marmura si podea de beton.Acestea sunt cu capacitate mare lucioasă grad.

Imagini De Detaliu:

Produse informații:

Diametru exterior(mm)

100mm

dimensiune:(inch)

4 inch

Granulatie:

50# 100# 200# 400# 800# 1500# 3000#

Grosime(mm):

5mm

Rpm:

4500

Calitate:

O Clasa

Material Pad

Rasina+Diamond

tampon de lustruire(umed sau uscat)

uscată și umedă

ARTICOL

DC-TDFL02

Aplicație:

Granit ,Beton,Marmura,piatra

Pachet de Master/Greutate (kg)

7pcs/set

G. W

0,6 kg/set

N. W

0.55/set

Produse caracteristici

diamant podea udă tampoane de lustruire

1, șlefuire umedă;

2, neted lustruit;

3, Rapid lustruire fără scrach; Informații despre Companie

Diamant Tăiat & Abrazive CO.,LTD, a fost înființată în 1998 în Instrumente de Diamant și Abrazive industrie.

Principalele noastre produse sunt segmente de diamant, lame de ferăstrău, sârmă de ferăstrău,cu diamant abraziv, flexibil diamant tampon de lustruire, lustruire podea tampoane, cupa roți, profile roți, CNC-profilare roți, burghie, degetul router biți, pensule, blocuri abrazive și prin galvanizare instrumente, cu caietul de sarcini diferite. Toate aceste produse au ajuns la nivel internațional avansate standard și sunt utilizate pe scară largă pentru taiere, slefuire sau lustruire granit, marmura, beton, asfalt, materiale refractare, ignifuge, porțelan și sticlă. Toate produsele noastre sunt sub control strict de calitate.

Acest Diamant Tampon de Lustruire / Shuimo bucată cu următoarele mașini și utilaje de utilizare:

Notă: Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele, vă Rugăm să ne spuneți care Stly și Pietriș vrei .Multumesc mult!!! Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj , sau e-Mail dacă nu suntem on-line . va vom raspunde cat mai repede posibil.. De ecrane de calculator au aberațiilor cromatice, mai ales între ecran CRT și LCD ecran, nu putem garanta că culoarea produselor noastre va fi exact la fel cu fotografii-ai văzut. Dacă veți cumpăra mai multe elemente de la noi, ne poate sprijini combinate de transport și taxa de transport maritim reducere. Despre Transport: în Cazul produselor care nu Depășește 2 KG, s-ar putea alege pentru expediere prin China Post Air Mail mai ieftin poștale, dar, te rog, așteaptă-l cu răbdare. poate că timpul de livrare va fi un pic mai lung. Dacă peste 2KG ,vă rugăm să alegeți expres, ca EMS , DHL, UPS, Fedex ,etc. potrivit reale poștale Calcul Dacă aveți nevoie de acest element în regim de urgență, vă rugăm să alegeți alte express, de exemplu ( EMS, DHL, UPS, Fedex , etc.). Timp de livrare:o, UPS/DHL/FEDEX/TNT timpul de livrare dura 3-7 zile lucrătoare, EMS durează 7-15 zile lucrătoare;b, HK/China par Avion navei în Asia, la Vest de Euro, America de Nord ia 7-15 zile lucrătoare, nava America de Sud, orientul Mijlociu, orientul Euro, Africa ia 15-30 de zile lucrătoare Vânzător angajamente: scopul Nostru este de a garanta satisfacție deplină. Am verificat cu atenție înainte de expediere fiecare element .Și sperăm că veți fi mulțumit. Toate vânzările sunt finale. Vă rugăm să ne dea comanda si adresa de livrare prin e-mail cu precizie. vă rugăm să verificați coletul cu atenție înainte de a semna pentru ea. Dacă ai?nu esti multumit de produs pentru orice motiv , vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea coletului; Feedback: 1. Satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru final;

2. Dacă vă plac articolele mele vă rugăm să lăsați-mi un feedback bun si 5 stele DSR rating " "; Vom face același lucru pentru tine.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ, vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme. Politica de plata: acceptam Alipay ,Western Union, T/T și de Escrow. Vă rugăm să rețineți:

Ca și altă țară are diferite localiza politica vamală .Ați putea fi supuse drepturilor de import, impozitele și/sau taxele vamale, care pot fi impuse de guvernul local atunci când primiți pachetul. Sunteți responsabil pentru plata oricăror taxe suplimentare pentru vămuire! Acest risc se datorează cumpărătorului?s personalizate , care este în afara controlului nostru. Vă mulțumim pentru Colaborare!

Și în scopul de a lăsa să primească obiecte în condiții de siguranță și fără probleme , vă rugăm să ne spuneți locale, politica vamală ,așa că vom alege la final express.

Noi sperăm că veți avea o zi bună și spor la cumpărături.

********************************************

suntem în China,suntem atât de cinstit și sincer vreau să fac afaceri cu tine,

Afacerea noastra este corect,calitatea și prețul este rezonabil,putem oferi foarte frumos de servicii,

și rapid de livrare și servicii post-vânzare. vă urez bun venit să ne contactați!!!

veți fi foarte încântați să găsească o încredere și de încredere furnizor în china,

suntem atât de profesionist în unelte de piatră,și veți găsi va vom furniza toate bunurile sunt asa de bune la asa pret ieftin,

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.6kg (1.32lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 11cm x 5cm (4.33in x 4.33in x 1.97in)
Tip De Unitate mulțime (7 piese/lot)
Dimensiune 100mm
Nume De Brand casaverde
Cerere șlefuire umedă pentru podea
Grit 50#,100#,200#,400#,800#,1500#,3000#
Utilizare piatră sau beton lustruire podea
Locul de Origine Fujian, China (Continentală)
Pachet 7pcs/set/cutie
Diametru 4 inch
Material Rasina+Diamond
DIY Consumabile Instalatii sanitare
Numărul De Model DC-TDFL02
Abrazive De Granulatii 50#---3000#
Grosime 5mm
culoare Alb

Produse similare