SETWIGG de Înaltă Calitate PU Piele, Fuste Creion Talie Imperiu Primăvară Fermoar Negru Faux din Piele Sintetica Bodycon Fusta Office SG10

65.69lei

Adauga la lista dorintelor

Funduri

Descriere produs


Material:Sythetic PU piele Căptușite sau nu:Nu Întinde: Puțină Culoare: Negru Sezon: de Iarnă și de Primăvară Grosime: Mediu Moliciune:Moale Informații Dimensiune(un inch=2,54 cm, 2-3cm diferenta permis din cauza mannual de măsurare) S Talie 67-68cm Solduri 81-89cm Lungime 60 cm M Talie 70-71cm Solduri 83-92cm Lungime 61cm L Talie 74-75 cm Solduri 86-95cm Lungime 62cm Caracteristicile Produsului: Foarte Înaltă Calitate, cu Catifea Moale în Interior, Touch Confortabil pentru Piele, Ok pentru Sezonul Rece. Modelul nostru de Informații: DURA mater 176cm/49 kg Bust 86cm Talie 60 cm Solduri 89c Încerca Marimea S

(!!Avertisment: unele aberatiile de culoare datorită diferenței de mediul de fotografiere, lumina și unghiul.)

Sfaturi pentru Cumpărături

1. Te rog compara dimensiunea cu atenție tabelul cu propriile dimensiunea necesară pentru că unele dintre elementele noastre sunt produse cu China Tag-ul, care poate mai mici pentru dvs. doamnelor Europene

2. Vă rugăm să confirmați adresa detaliată ( inclusiv numărul de casă pentru numele , cartierul, orașul, provincia,cod poștal și corectă tel. sau numarul de telefon mobil ) înainte de a confirma comanda .

3.Pentru acei Cumpărători ruși , vă rugăm să oferi în trei cuvinte: numele complet . În caz contrar, pachetele nu poate fi emis cu succes.

4.Pentru Brazilian client, va rugam sa ne ofere CNPJ Numărul sau Compania Numărul de TVA mai ales atunci când achiziționați mai multe articole cu express shipping. asta ar ajuta să o faci custom clearance-ul mai rapid.

Ambalare & Livrare

1. 100 % în condiții de siguranță garanție de suportabil sac sau spumă plicuri pe termen lung internation transport.

2. De obicei, avem nevoie de 2-5 proceesing timp să se pregătească elementele și nava cea mai mare parte prin Chin Post Air Mail care este cel mai economic mod de transport.

Plata

1.Puteți plăti prin AliPay, West Union, Credit Auto și de Transfer Bancar, etc.

2.Am pus, de obicei, o valoare scăzută pe declarația vamală, dar nu este responsabil pentru orice taxe în țara de destinație.

Pachetul De Livrare

Pachetul este, de obicei, livrate direct la adresa ta, dar, uneori, post are nevoie de tine, du-te la oficiul poștal local pentru a ridica. Vă rugăm să luați numărul de urmărire și ID-ul personal pentru a ridica coletul la timp, în caz contrar coletul va reveni la China. Nu suntem responsabili pentru acest tip de vina.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.35kg (0.77lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 18cm x 25cm x 4cm (7.09in x 9.84in x 1.57in)
Numărul De Model SG10
Material Acrilic,Faux Din Piele
Tesatura Tip Postav
Dimensiune S, M, L
culoare Negru
Silueta Creion
Model Tip Solid
Gen Femei
Talia Imperiul
Stil Moda
Nume De Brand SETWIGG
Decor Nici unul
Rochii De Lungime Genunchi-Lungime

Produse similare