DIY de Celule de Putere Încărcător Încărcător de Baterie Booster Modul de Transport Gratuit

39.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DIY de Celule de Putere Încărcător de Rapel Încărcător Modul

Descriere:

La PowerCell bord este o singura celula LiPo boost converter (la 3.3 V și 5V) și încărcător micro-USB într-unul singur. Placa vine cu un conector JST pentru o singura celula LiPo baterie, un conector micro-USB de 5V taxa de intrare, și selectabile 3.3 V și 5V pini de ieșire (etichetat "out"). Există, de asemenea, două taxa de ace rupte (etichetat "comision"), astfel încât să puteți utiliza un alt 5V sursa de alimentare pentru a încărca bateriile, dacă nu aveți un cablu micro-USB.

Ne-am rupt, de asemenea, puterea de-a salva și pentru a permite pin, astfel încât să puteți avea control complet de comutare de reglementare. Păstrați în minte, dacă vă păstrați bateria conectată la Powercell, este recomandat să dezactivați comutare de reglementare (pull RO scăzut), în scopul de a proteja bateria autovehiculului și ajungând la sub tensiune cutoff pe bateria în sine. Există, de asemenea, un sub-tensiune de blocare pe Powercell bord care este legat de o lipire jumper, astfel încât să puteți dezactiva dacă doriți.

Micro-USB încărcător folosește MCP73831 și vă permite să încărcați 3.7 V LiPo celule, la o rată de 100mA max. Dacă doriți să încărcați la un ritm mai rapid, va trebui să conectați o sursă de alimentare separată la pinii etichetat '5V" și "GND sub eticheta de "acuzație".

Boost converter este bazat pe TPS61200 de TI și-a lipit jumper 5V si 3.3 V de ieșire, și un sub protecție de tensiune de 2,6 V (care poate fi dezactivat prin lipire jumper pe partea din spate a PCB-ului).

Notă:

Acest consiliu nu are protecție polaritate inversă, astfel încât vă rugăm să fie sigur de a recunoaște polaritatea conexiunilor!

Dimensiuni: 24mm*26mm

Caracteristici: MCP73831 Singură Celulă încărcător LiPo la 500mA TPS61200 Boost Converter Selectabile tensiunea de ieșire 3.3 sau 5V 5V @ 600mA max 3.3 V @ 200mA max Subtensiune blocare la 2.6 V (cu dezactivare jumper) curent de Repaus, mai puțin decât 55uA JST conector pentru acumulator LiPo conector micro-USB pentru încărcare sursă de alimentare Inductor: 4.7 uH, 1.2 a Peste temperatura de protecție

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 11cm x 9cm x 4cm (4.33in x 3.54in x 1.57in)
Tip Accesoriu Extensia Bord
Dimensiune 26mm*24mm
Nume De Brand 52Pi
Compatibil cu Arduino

Produse similare