12" Dimensiune 3/8"LP Picth .050"Ecartament 44Drive Link-ul Rapid, Taie Lemne Pentru Stihl 009 010 017 019 023 MS170 MS180

40.29lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Drujba Tip : Chiansaw Lanțuri 44Drive link-ul de 3/8 .050/ 1.3 mm Ecartament

Materii prime : 68 CrNiMo 3-3 Importate din Germania

Livrare : Gernerally Vorbind utilizarea EUB-a costat doar 15-25days va fi sosire

Certificate : CE, UL

Se Întoarce Restricții:

1) Toate declarațiile trebuie să fie datată în termen de 3 zile de la primirea pachetului.

2) în Cazul în care elementele sunt deteriorate, trebuie să fie contactat în termen de 24 de ore de la primire. Nu vom accepta nici un produs cu mirosuri (parfumuri, fum, etc.)

3) Toate etichetele originale trebuie să fie atașat, fără semne de uzură.

Livrare Termeni Si Conditii:

1) AM EXPEDIAT ÎN ÎNTREAGA LUME. Toate de transport gratuit produsele vor fi expediate din China post air mail (cu excepția Week-end).

2) Am expediat în 1-3 wroking zile de la primirea de plată și termenul de livrare este de 5 -7 wroking zile zile lucrătoare de la Australia de TNT, prin fedex în statele UNITE ale americii, Regatul Unit, Franța

3) Am expediat la adresa din Vilatudor.ro. dacă doriți să nava la alta adresa,este FOARTE IMPORTANT să-mi e-mail și să-l menționeze în ESCROW notă de plată de la vânzător.

4)vă rugăm a vă reaminti u dacă u cumpara lanț de ferăstrău cu lanț împreună ,putem salva văzut lanț taxa de transport maritim.

Termen de plata:

vom accepta ESCROW western union în prezent!

1) Dupa ce ai primit/cumpărat un produs de la noi, vei avea 7 zile pentru a combina toate celelalte licitații/articole. Când sunteți gata să checkout, vă rugăm să acorde toate elementele într-un combinat de plată și vă rugăm să NU acorde elementele în plăți separate. Dacă faci două sau mai multe plăți separate acesta va merge ca două comenzi separate, și nu veți obține combinat cu transport maritim și de manipulare reducere sau orice alte oferte promoționale.

Contactați-Ne:

Așteptăm cu nerăbdare să obtinerea venirea ta de e-mail, instant răspunsul va fi înapoi la u aproximativ 8 ore (exceptand Weekend-ul )

Despre lăsați feedback-ul:

Vă mulțumim pentru alegerea produselor noastre.Dacă sunteți nemulțumit cu articolul primit(s), vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi Feedback Neutru sau Negativ, Vom încerca noastre cele mai bune pentru a urmări cazul tău, sper că ne poate da posibilitatea de a reslove problema într-un mod lin.

Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să da-mi un feedback-ul Pozitiv și Cinci stele pentru a mă încuraja să facă mai bine și mai bine. Și mai jos Cinci stele arată un rău în picioare pentru mine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 13cm x 15cm (7.87in x 5.12in x 5.91in)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Material Aliaj
Funcția piese drujba
Teren 3/8LP
link-uri 44
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Numărul De Model 44dl
ecartament .050
Structura Dinte Lanț
Standard sau Non-standard Standard

Produse similare