De mare Capacitate Baterie de Telefon pentru Samsung Galaxy S5 mini G870 SM-G800F SM-G800H eb-bg800bbe baterii Reîncărcabile la Telefon

31.73lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Prieten drag: bine ati venit la magazinul meu, sper că vă puteți alege produsul tau preferat, vă mulțumim pentru achiziție și de sprijin, și să-magazinul nostru crește, avem o echipa de profesionisti, oferim cele mai bune servicii și logistică rapid. Noi sprijinim de vânzare directă și en-gros, vă mulțumesc pentru atenție! Orice întrebare, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va ajuta să rezolve cât mai curând posibil. Cele mai bune urări.doresc ca tu și familia ta să aveți o zi minunată!

De mare Capacitate Baterie de Telefon pentru Samsung Galaxy S5 mini G870 SM-G800F SM-G800H eb-bg800bbe baterii Reîncărcabile la Telefon

Standard de produs Modelul standard: pentru Samsung Galaxy S5 mini G870 SM-G800F SM-G800H Capacitate de eroare: 5% Instrucțiuni: baterie noua, aveți nevoie pentru a încărca complet și de descărcare de gestiune de 5 ori, poate fi folosit în mod normal! Garanție: oferim 12 luni de garanție a produsului. Baterii Dimensiuni: dimensiunea bateriei Ca originalul.

Afișare produs

Despre garanție, cumpărătorul trebuie să suporte costurile de transport către vânzător, vânzătorul a finalizat întreținere, iar vânzătorul poartă transport cost pentru cumpărător.

De transport și Ambalare Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Produsele vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare de la cumpărători să plătească pentru comanda. De obicei durează aproximativ 7 la 60 de zile pentru livrarea pachetului la destinație(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic mai mult). Federația rusă: FULL RECIOIENT NUMELE este necesară. De obicei durează aproximativ 25 la 60 de zile pentru livrarea comenzii la locul tău. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Negativ și Neutru Feedback-ul, vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolvați problema. Impozitul Suntem dedicat pentru a oferi produsele noastre la preț optim.Cumpărătorul este responsabil pentru plata impozitului implicate,cum ar fi taxele de Import,TVA etc. Dacă destinația este în Brazilia, vă rugăm să furnizați CPF sau CNPJ, atunci când plasați comanda, astfel încât să reducă la minimum problemă de logistică . Return 1.Dacă produsul nu este în stare bună, vă rugăm să ne contactați înainte de a returna produsul. Va vom trimite un alt element nou ca înlocuitor de indata ce primesc pachetul returnat. 2.Vă rugăm să returnați un produs defect prin poșta aeriană Înregistrată în termen de 5 zile calendaristice de la primirea comenzii. 3.Vă rugăm să asigurați coletul de retur cât mai mic posibil Feedback-ul satisfactia Dumneavoastra este prioritatea noastră Dacă primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ne-ar lăsa de 5 stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție. În caz contrar, ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 stea la 3 stele, Feedback-ul, vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 5cm x 7cm x 1cm (1.97in x 2.76in x 0.39in)
Greutate Pachet 0.075kg (0.17lb.)
Capacitatea reală 2120mAh
Temperatura de depozitare 45C--25C
lista de ambalare 1 x baterie
Capacitate baterie(mAh) 1801mAh-2200mAh
Nume De Brand suqy
Eticheta Capacitate 2120mAh
Compatibil Model 1 pentru Samsung Galaxy S5 mini G870
De certificare a calității EMC,RoHS,CE
tip 1 Înlocuire
Numărul De Model EB-BG800BBE
Original sau Nu Compatibil
Samsung Model Alte
tip 2 Reîncărcabilă
tip 3 Interne
Compatibil Model 2 pentru Samsung Galaxy SM-G800F SM-G800H
Compatibil Marca Samsung
Tip Baterie li-ion

Produse similare