15 Foi De Hârtie Simplă De Dimensiune A4 Alb Mat Autoadezive Gol Etichetă De Hârtie Autocolant Eticheta Pentru Imprimantă Cu Jet De Cerneală

32.66lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Pentru Imprimantă cu Jet de Cerneală NUMAI. ( Vă rugăm să nu-l folosească pe Imprimanta Laser ). Cantitate: 15 coli Dimensiune: 210mm X 297mm A4 Notă: Pentru a preveni printer obținerea de gem, pentru a regla pentru a imprima "mai groase" de hârtie setarea Aplicații: Etichete, semne, autocolante, artizanat, arta, ambalaje de identificare, etc. Ambalare, de transport, de discuții, de afaceri, de birou, meșteșuguri materiale Pot fi folosite ca etichete de transport maritim, adresa expeditorului etichete, etichetare fișiere, gestiunea stocurilor, etichete de preț, și foldere ----------------------------------------------------------- Livrare comanda va fi livrata in 48 de ore prin China Post Obișnuit Pachet Mic Plus. Un e-mail de notificare va fi trimis la tine, atunci când mărfurile sunt pe drumul lor, inclusiv o Vamal numărul de Referință. Pachet:

Vei primi element într-un frumos individuale pachet clar în interiorul unei bule mailer. Postul tau va fi bine protejat. Restituiri și de Schimb:

Sper că vei fi 100% mulțumit de achiziții, dar dacă din anumite motive nu sunt, vă rog să-mi spuneți și voi vedea ce pot face pentru a ajuta. Apreciez posibilitatea de a corecta orice probleme înainte de a posta feedback-ul. Anulare: Dacă doriți să anulați comanda vă rugăm să procedeze astfel în termen de 24 de ore de cumpărare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 30cm x 23cm x 1cm (11.81in x 9.06in x 0.39in)
Tip De Unitate mulțime (15 buc/lot)
Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Numărul De Model A4
Tip mat
culoare Alb
Dimensiune 210 x 297mm
Bandă Adezivă Tip Single-Side Bandă
Nume De Brand STORKFLY
Material Hârtie
Compatibil Imprimanta Cu Jet De Cerneală

Produse similare