TRANSPORT GRATUIT prin FEDEX SAWEY LRA-200 automată turbionara de tip hvlp pulverizare pistol robot aer instrument de vopsea Duza 0.8/1.0/1.2 mm,de bună calitate

169.56lei

Adauga la lista dorintelor

Instrumente

Descriere produs


Am fost un producător de echipamente de pulverizare din 2007

Propria noastră marcă "SAWEY" | OEM de servicii Guangzhou SAWEY Spray Manufacturing Co.Ltd, înființată în 2007, este un producător profesionale pentru aerografe și echipamente de pulverizare. Producem auto/de mână pistoale de pulverizare și alte spray accesorii pentru a satisface tendința industriei de spray de sosire. Avem, de asemenea, de import de toate tipurile de pistoale de pulverizat, unelte din Japonia, Taiwan și Elveția pentru a oferi eficient și serviciile oferite de spray instrumente pentru China continentală clienții. Între timp, am de export pistoale de pulverizare de propria noastră marcă "SAWEY" de peste mări.

Facem OEM pentru orice marca clienții oferi. Noi exportam produsele noastre cu prețul cel mai favorabil pentru țările în toată lumea.

Notă: atunci Când plasați comanda, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune Ce duza dimensiune doriți ,vă mulțumesc !

Dacă nu mi-ai lasat mesaj sau contactati-ma prin, oricum, care-mi spune tipul și dimensiunea reqeust, eu va livra tip și dimensiune ca ceea ce am de vânzare cele mai fără a vă informa, vă mulțumim! Compact, de înaltă performanță automate, pistoale de pulverizare (de mari dimensiuni), folosit cu robot Cu centrală de aer și un colț de aer controlate separat, lățimea model poate fi schimbat de la distanță timpul de acoperire, reducerea supra-pulverizare. O vopsea mecanism de circulație este angajat pentru vopsea metalizata si alte tipuri de vopsea, care depozitele rapid. Corpul compact este ușor de instalat într-un spațiu limitat. Pistolul poate fi folosit nu numai de acoperire, roboți, dar, de asemenea, alte tipuri de aparate, cum ar fi automate de echipamente de acoperire. Poate fi utilizat pe scară largă pentru a pulveriza elemente, cum ar fi materiale de constructii hardware, jucării, mobilier, medicamente, alimente, sticlă, ceramică, textile, auto, cauciuc, de imprimare, de turnare sub presiune, vid, formă, elemente din plastic, obiecte de artizanat, armura placa de racire, placa de armura de lubrifiere,aplicabile linie de producție în masă Precauție:

Acest pistol de pulverizare automată nu are o supapă de aer. A se vedea sistemul diagrama de mai jos.

Comun este un exemplu de un produs disponibil în comerț

PLATA Acestui preț nu include costul de tarife, Dacă există orice taxe de import sau taxe,este responsabilitatea cumpărătorului. Asigurați-vă că ați completat toate detaliate informații corecte ca persoana de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații vă Rugăm să efectuați plata în termen de 5 zile dupa ce plasati comanda.

GARANȚIE de CALITATE oferim 1 an garanție a calității, de întreținere pentru toată viața. după 1 an, piese de schimb, va fi vândut cumpărătorului în costul cursului. Dacă produsul este în afara de ordine sub buna utilizare / manual de instrucțiuni în perioada de garanție, vă rugăm să contactați-ne pentru a aranja de înlocuire.

TRANSPORT & LIVRARE va Vom trimite bunurile în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată. Unele bunuri pot fi Marcate ca "cadou" sau "proba" cu preț mai mic pentru clearance-ul vamale ușor și mai puțin responsabil. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Dacă pachetul nu poate fi livrat din cauza cumpărători motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar! Pentru express de transport de marfă, acum câteva Express oferă o reducere de 50%, atât pentru bunuri mai scumpe ca ale noastre vă sugerăm să utilizați Express ( UPS,DHL, Fedex,etc), mai degrabă decât a Posta Parcele de Aer care va pierde, uneori, Ne va livra articolul de la compania Expres în primul rând, va dura aproximativ 2-3 zile, și apoi exprima compania se va ocupa cu pachetul, astfel încât să puteți verifica numărul de urmărire on-line după aproximativ 4 zile. Vă rugăm să rețineți acest lucru.

AMBALARE & POLITICA de RETURNARE Toate pistoale de pulverizare vor fi testate cu apă de calitate înainte de a verifica ambalate si vor fi ambalate în condiții de siguranță cu cutie & hârtie groasă cu bule.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 24 de ore de la primirea produsului. Toate produsele nu includ Chineză Factură SAU o factură cu TVA.Putem oferi Efectua factura și factura comercială, dacă este necesar. Elementul se reveni în starea inițială, inclusiv cutie si accesorii în scopul de a obține rambursarea sau înlocuit.

CONTACTAȚI-NE co & fabrica este situat în Guangzhou, China, în cazul în care u vizitați Guangzhou, bun venit pentru a vizita showroom-ul nostru pentru mai multe oportunitate de afaceri, Suntem un producător care ofera cel mai bun pret si o calitate excelenta. Pls contactati-ma pentru noua taxa de transport de marfă și preț mai bun în cazul în care cantitate este mai mult decât 6pcs sau mai mult. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri suplimentare despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau TradeManager. Vom răspuns la cele mai multe E-mail în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 11cm x 6cm (5.91in x 4.33in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Tip Turbionara de tip hvlp
Tip Alimentare Presiune
culoare LRA-200-082P 0,8 mm, LRA-200-101P 1.0 mm, Duza Ac Seturi, LRA-200-122P 1.2 mm
Putere Tip pneumatice
Cupa Volum NO
Duza dimensiune 0.8/1.0/1.2 mm
Numărul De Model LRA-200
Cerere Vopsea Pistol De Pulverizare
BUC 1 set în polybag/cutie de ambalare
Garanție 1 an
Locul de Origine China
Nu-Sarcină De Viteză Nici unul
Numele presiune scăzută robot auto pistol de pulverizare
Nume De Brand SAWEY
Utilizare Comerciale Fabricarea
DIY Consumabile Vopsea Si Decorare
Compatibil potrivit pentru LRA-200 pistol automat

Produse similare