2018 Fierbinte de Vânzare de Moda pentru Bărbați de Înaltă Calitate ochelari de Soare Polarizat de Conducere Ochelari de Soare Retro UV400 Ochelari de sex Masculin Epocă Oculos

76.38lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


De obicei, vom folosi Vilatudor.ro de Transport maritim sau China Post Aer Înregistrat Mail și este nevoie de aproximativ 2-7 săptămâni pentru livrare. Dacă doriți să alegeți Express, vă rugăm să ne spuneți , vom Calcula costurile de transport suplimentare. EMS durează aproximativ 5-29 zile pentru a ajunge în țara dumneavoastră , DHL, FedEx va dura aproximativ 3-12 zile. Noi, de obicei, trimite mărfuri în funcție de comanda adresa de Vilatudor.ro, vă rugăm să rețineți că adresa este corectă. Despre taxe Vamale: magazinul Nostru este transport gratuit ,dar despre taxe vamale ,trebuie să plătească pentru asta.(Potrivit experienței noastre, foarte puțini clienți genera taxe suplimentare. )

Sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi ,dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc ! Dacă nu sunt mulțumiți de produse și servicii,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive Feedback-ul ,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Comunicarea este de multe ori cheia pentru a rezolva problemele.

În magazinul nostru toate produsele pot fi amestecate ! Ne-am sprijini cu amănuntul, cu ridicata și picătură de transport maritim, mai cumperi, mai multe reduceri puteți obține. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Datorită diferenței de timp, cele mai multe întrebări vor fi răspuns în 6-12 ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.2kg (0.44lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
Gen Bărbați
Stil dreptunghi
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand xinfeite
Ochelari De Tip Ochelari de soare
Lentile Optice Atribut Polarizate,Gradient,Anti-Reflexie,UV400
Obiectiv Lățime 70mm ( Brand Clasic Rece Steampunk Anti Raze de Pescuit Sportiv Spectacol
Tip De Element ochelari
Material Cadru Aliaj
Numărul De Model XFT145 ( Punk Ochelari HD Clare Hipster de Vară Cadru Metalic Sunwear )
Lentile De Material Policarbonat
Lens Înălțime 40mm ( Original Designer Umbra de Lux Driver Nuanțe în aer liber Lunetă

Produse similare