Nou Original H367BLM1 albastru lable proiector balast bord pentru EB-CS500XN/CS500WN/CS500WI/CS500XI proiector lampa alimentare

287.65lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


De Brand Nou Original H367BLM1 albastru lable proiector balast bord pentru EB-CS500XN/CS500WN/CS500WI/CS500XI proiector lampa alimentare

Transport:

Curierat Rapid

Timpul de livrare(condiții normale)

Tara

DHL

5-7 zile Statele Unite ale americii , Canada , Australia , Marea Britanie , Franța , Germania , Spania , Italia , Țările Europene Etc.

Coreea De Sud , Emiratele Arabe Unite , Thailanda , Japonia , Malaezia , Mexic , Singapore Etc. ( Cu Excepția Zonă De La Distanță )

EMS

7-18 zile

Federația Rusă , Brazilia , Argentina , Peru , Chile , Turcia , India Etc.

HongKong Post Air Mail sau China Post Air Mail

8-39 zile

La distanță de Țară sau de Zonă folosim DHL , UPS , FEDEX , EMS , EUB , Post Air Mail sau etc nava element. 1 .Bunurile vor fi trimise în termen de 2 zile de la comanda acceptată . (Cu excepția cazului în circumstanțe speciale vom întârzia timpul) 2 .Numărul de urmărire va fi transmis on-line în timp și puteți urmări on-line element. 3 .Pentru expedierile internaționale, nu Putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza fiecare țară poate avea diferite de timp programul personalizat de compensare care poate dura mai mult/mai scurt timp pentru a inspecta produsul. Noi folosim cele mai rezonabile de livrare pentru tine. 4 .Taxe de Import, impozite și taxe NU sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare sau de a cumpara. Noi ne ocupăm doar de transport maritim. 5.De transport de marfă NU acoperă taxele suplimentare în regiune de la distanță. Este mai bine pentru a confirma cu noi înainte de a comanda. Dacă locul tău este la distanță de zona avem dreptul de a trimite prin EMS sau Post air mail. Dacă țara dumneavoastră aparțin DHL Express de Curierat , dar sunteți în zonă de la distanță, avem dreptul de a trimite la tine prin EMS. Termeni și Condiții de Plată

Escrow este prima opțiune de metode de plată a comanda prin intermediul Vilatudor.ro. Prin Escrow, puteți plăti folosind

Moneybookers

Card De Credit (Visa, Master Card)

T/T (Transfer Bancar)

Western Union

Serviciul de Escrow pe Vilatudor.ro este alimentat de Alipay.com un lider al treilea-petrecere online

platforma de plată de la Alibaba Group. Escrow vă permite să plătiți în siguranță, on-line, fara

expune detaliile cardului de credit. Puteți urmări, de asemenea, de livrare a comenzii iar plata se

eliberat numai de către furnizor după ce confirmați că ați primit comanda.

Putem livra la comanda confirmată adresa numai. Vă rugăm să vă confirmați adresa atunci când, pentru articol. Dacă aveți nevoie de a schimba adresa vă rugăm să ne e-mail înainte de a trimite produsul. Garantie si Retur: Clienții pot solicita pentru un schimb sau rambursare mai mică de transport maritim și de manipulare în termen de 30 de zile de la primire.

Dacă revenirea este cauzată de calitatea produsului sau greseala de la noi, va fi garantat pentru a obține rambursare de 100%. Elemente de returnare ar trebui să includă ambalajul original si toate accesoriile.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxele de transport și manipulare pentru schimb. Feedback: vă mulțumim pentru ținut de contract. Dorim să vă mulțumim în avans pentru a ne ajuta realiza un 5 star rating de feedback, dacă pentru orice motiv nu doriți să ne dea nimic mai puțin decât perfect de evaluare, vă rugăm să ne contactați, astfel încât să putem rezolva pentru tine.

Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa pe Paypal. Scopul nostru este de a te face plăcută la cumpărături cu noi. Deci, dacă aveți orice probleme, vă rugăm să ne e-mail imediat și vă rugăm să ne dea posibilitatea de a le rezolva.Vom face noastre cele mai bune pentru a ne Contacta:

Dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri, vă rugăm să ne contactați. Va vom raspunde mesajelor dvs. în termen de 24 de ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 15cm (9.84in x 7.87in x 5.91in)
Nume De Brand bipu
Numărul De Model EB-CS500XN/CS500WN/CS500WI/CS500XI

Produse similare