Clasic 60 În 1 Verticală Multi Arcade Joc JAMMA Bord CGA / VGA de Ieșire MAME

262.38lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Clasic 60 în 1 Verticală Multi Arcade Joc Jamma Bord CGA / VGA de Ieșire MAME Jocuri

Vă puteți bucura de jocuri de 80 cu distracție. Acest unic joc de bord conține 60 dintre cele mai populare arcade clasic MAME jocuri vreodată!

Versiunea în limba engleză. W0.61*D0.61*H1.3 0,3 KG

Suport atât CRT și monitoare VGA.

Suport discute și cocktail dulapuri.

Jocul selecție de capturi de ecran la fiecare joc.

Suport dual trackball.

Caracteristici:

Universal JAMMA Conector

Joc Ușor De Utilizat Ecranul De Selectare

Joc gratuit sau Trimestru/Token Opțiune

Nou Scor Mare Saver

Acceptă CRT (rezolutie standard) și VGA (rezoluție înaltă) Monitorizează

Suportă în poziție Verticală și Cocktail Dulapuri (ecranul se va întoarce automat pentru al doilea jucător)

Acceptă Trackball-ul și/sau Controale Joystick

Fiecare Joc Este Complet Personalizabil (Dificultate, Viteza de Joc, Numărul de Vieți, etc)

Activa/Dezactiva Anumite Jocuri

Standard JAMMA video de ieșire sau ieșire VGA (cârlig monitor PC direct)

Folosește standard arcade de alimentare sau de LA PC-ul de alimentare (cu standardul 4-pin molex conector, același folosit pentru hard disk-uri/CD-ROM drives)

60 În 1 multi-joc JAMMA bord dispune de 60 de jocuri de arcade clasice, inclusiv:- Galaga, Galaxian, Timp de Burger, Arkanoid, Space Invaders, Pac Man, 1942, Amidar, Bomb Jack, Frogger și mai mult.... Această versiune are 60 dintre cele mai bune jocuri de arcade clasic făcut-o vreodată. Acest joc Clasic de 60 In 1 se poate conecta la un CRT sau LCD monitor și poate de ieșire CGA sau VGA. Clasic 60 In 1 este un loc ideal de a face upgrade la un existent JAMMA cabinetului sau pentru o JAMMA arcade proiect.

Suplimentar 12 jocuri pe 60 In 1 tabla de joc se trage rapid versiuni de unele jocuri (a se Vedea jocuri listele de mai jos).

60 Din 1 tabla de joc este pur și simplu plug and play. Odată conectat la cabinet arcade JAMMA cablajului puteți începe să jucați acele jocuri clasice. Fiecare joc este complet personalizabil de flipping comutatoare dip de pe placa. Nivelul de dificultate, viteza de joc și numărul de vieți pot fi schimbate foarte usor. Respira viață nouă într-un vechi JAMMA cabinet prin conectarea într-una din aceste placi de joc.

*Vă rugăm să Rețineți: Deși 60 În 1 JAMMA bord are capacitatea de a salva scoruri ridicate, aceasta nu salvează inițialele asociate cu acestea.* Manual:

Această Listare, Inclusiv:

Un pc Nou 60 in 1 Tabla de Joc

Una buc Manual de Utilizare

Transport

Vilatudor.ro de Transport maritim este un oficial de servicii logistice oferite de Alibaba furnizor de logistică "CaiNiao". Acest serviciu acoperă transportul de la China la nivel mondial.

Vilatudor.ro de Transport maritim poate ajuta să urmăriți pachet tot drumul de la expediere până la livrare.

După ce ați plasat o comandă, Vilatudor.ro Transport vor să colecteze mărfurile de la noi în primul rând, și dispeceratul pentru o companie de transport. Vilatudor.ro pot asigurați-vă că pachetul este de transport maritim în timp și să ofere cu end-to-end de urmărire. Și puteți vizualiza informațiile de urmărire în pagina cu detaliile comenzii, astfel încât să puteți urmări pachetul dvs. ori de câte ori și oriunde doriți. Dacă pachetul a pierdut în timpul transportului, Vilatudor.ro va ajuta găsi sau de restituire direct la tine.

Dacă selectați " Vilatudor.ro Standard Shipping ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport Singapore post, OMNIVA-Estonia Post, Correos,: serviciile de Finlanda, etc, toate aceste companii de transport speciale par avion liniile de mult de livrare mai rapid decât în mod normal airmails( sosesc cele mai multe țări în 3 săptămâni ), mai de încredere, care poate oferi o mai bună de vămuire .

Dacă selectați " Vilatudor.ro Premium de Transport ", CaiNiao va dispeceratul pentru companiile de transport maritim, cum ar fi HK DHL, PONEI, etc, Timp Estimat de Livrare sunt de 3-10 zile lucrătoare . Dar unele țări trebuie să plătească pentru taxele vamale sau taxele.

Noi, de obicei, o valoare mai mică de produs pentru ușor de vămuire , dacă te superi sau au nevoie de valoarea reală, vă rugăm să ne informați. Cumparatorul este responsabil pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele.

Notă: nu ezitați să ne contactați dacă orice probleme în timpul de livrare, suntem bucuroși să rezolve pentru tine.

***Vă rugăm să asigurați-vă că receptorul este numele complet și numărul de contact este corectă pentru o mai bună livrare. Mulțumesc!*** Garanție Și Întreținere

Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului . Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, de 3 luni gratuite de întreținere. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT. Feedback-ul

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 10cm (5.91in x 5.91in x 3.94in)
Tip 60 din 1 JAMMA tabla de joc
Ieșire Audio
Tensiune
Numărul De Model Clasic 60 IN 1 tabla de joc
Varsta >8 Ani
Greutate 100g
Stil 60 Din 1 Verticală Multi tabla de Joc

Produse similare