De Vânzare la cald 1 Parte Fustă Cerc O Linie Os Fustă Pentru Rochie de Mireasa In stoc Preț Scăzut Nunta Fusta Accesorii Alunecare CQ1

52.44lei

Adauga la lista dorintelor

Nunti & Evenimente

Descriere produs


Atenție Vă Rugăm Să

1.Vă rugăm să Rețineți: Am ales China Post Resistered e-Mail de Aer pentru transport gratuit .Va nevoie de 30-60 zile. Dacă vrei să fii rapid,trebuie să alegeți DHL ,Fedex sau UP-uri în regim de Urgență , ceea ce va duce express extra taxa.

dimensiuni: Lungime: 100cm/ 40"; Talie: 65-85cm/25.6"-33.5"; Diam. cerc: 85cm/33.5"

Alb

Negru

Dacă rochiile au probleme după ce le obține, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva această problemă în termen de 48 de ore! Noi nu acceptăm să se întoarcă înapoi pentru nici un motiv .

Q: Cât de departe în avans ar trebui să-mi comand rochia?

A: croitorie timp pentru cele mai speciale, de ocazie si de nunta rochii de partid este de 15-20 de zile lucrătoare, dar unele rochii cu mai elaborate modele sau detaliază poate dura mai mult de croitor. Croitorie ori sunt notate pe fiecare dresss pagina produsului. Timp de transport maritim este de 5-15 zile lucratoare.

Q: Pot reveni sau de a anula rochie dacă mă răzgândesc?

A: Chiar standard dimensiune rochii sunt făcute la comandă pentru fiecare clienții. Obiceiul natura noastră rochii înseamnă anulare și politica de returnare este mai strictă decât în alte elemente, deci este important de a comanda cu atenție.

Q: Pot comanda aceasta rochie într-un stil diferit/material/lungime?

A: Fiecare rochie este croita pentru a se potrivi exact ceea ce vedeți în fotografie. Dacă doriți să modificați o parte avem nevoie de a percepe taxe suplimentare.Vă rugăm să rețineți

Q: Va rochia mea se potrivesc exact culoarea pe care o vezi pe site-ul dvs.?

O: s-ar putea să fie o mică diferență între real dresss culoare și ceea ce vedeți în fotografie, în funcție de monitoare de calculator setările de afișare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 60cm x 40cm x 20cm (23.62in x 15.75in x 7.87in)
Greutate Pachet 1.5kg (3.31lb.)
Tip De Unitate bucata
culoare Alb, Negru
Technics Țesute
Numărul De Model CQ01
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand FANOVAIS
Tip De Element Fustă
Material Poliester

Produse similare