AZQSD Diamant Broderie Flori și Fluture Imagine de Stras Pătrat Complet Diamant Mozaic Manual Neterminate Ambarcațiuni DIY

18.09lei

Adauga la lista dorintelor

Ac Arte & Meserii

Descriere produs


Despre cadru: vindem diamante tablou fără Ramă Burghiu Suprafata: 100% completă piața diamant broderie Atenție: Dragi prieteni, cu atât mai mare dimensiunea, cu atât mai bine efectul produsului finit.Cea mai mică dimensiune de imagine este doar pentru divertisment pentru copii și nou parte practică, din cauza pentru efect slab. Exigent și mintea clienților, vă rugăm să alegeți cu atenție ! De asemenea, trebuie să știi asta: mulți vânzători set preț foarte scăzut pentru a atrage cumparatori, dar transportului internațional de marfă este foarte scump, astfel încât acestea să alegeți reducerea calității produselor pentru a realiza profit.

1. Consultați tabelul de comparație pe panza pentru a identifica fiecare diamant numărul care corespunde o zona de imprimat pe panza. 2. Umple stiloul cu lipici,Pune diamante în farfurie. 3. Utilizați stiloul cap pentru a lipi mai Multe diamante. 4. Sfâșie parțială de film și stick diamant pe pânză în funcție de numărul corespunzător. 5. Pensetă ar putea cu ușurință clip de trei diamante , rămânem atât de repede. 6. După ce ați terminat, apăsați ușor în jos diamante cu mâna sau o carte pentru a le menține ferm atașat.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 40cm x 10cm x 10cm (15.75in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate Geanta
burghiu plină Piața de Foraj
Stil Europa
Model Tip diamant mozaic
Folosind locală hotel,acasa,la birou, decor
Zona Lipirea Plin
Numărul de Culori 1-30
Utilizarea Picturi
Forma de diamant Pătrat
Nume Magazin AZQSD
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Diamond Material Model de diamant
Tema diamant broderie flori
Nume De Brand AZQSD
Material Rășină
Dimensiune 20x30cm, 30x40cm, 40x50cm, 45x60cm
Tip diamant pictura
Ambalajul Extern Cutie De Culoare
Cadru No
Forma Single

Produse similare