Erotic Barbati G-String Consolidarea Tanga Lenjerie Sexy Gay De Sex Masculin Siruri De Caractere Enhancer Gratuit Dimensiune

22.93lei

Adauga la lista dorintelor

Lenjerie de corp

Descriere produs


Diametrul interior este de 5CM despre 2inches

Culori Si Dimensiuni

Imaginile sunt doar mostre de referință. Din cauza diferitelor fotografie de unghiul si lumina, și stabilirea, culorile se arată în fotografie nu corespunde 100% cu cele din elementele ei înșiși.

Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 2-3cm abateri.

Dimensiunea measurementof diferite marci ar putea fi diferențe, și pot exista mici diferențe între

uita-te pe un a prezentat modelul și uită-te pe tine din cauza diferențelor în cifre. Vă rugăm să consultați dimensiunea și

cu atentie descrierea inainte de a cumpara.

Vă rugăm să nu lăsați orice feedback negativ sau neutru sau deschide orice disputa fără comunicare, credem că comunicarea noastră va rezolva problema pentru tine, și nu vă va dezamăgi. Stiti vreun negativ sau neutru sau litigiu va afecta ambele părți, și nu va lăsa problema să fie rezolvată.

Plata

Vom accepta doar Escrow,card de Credit.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

Vă rugăm să asigurați-vă că ați completat toate detaliată și corectă de informații cum ar fi numele complet al persoanei de contact,adresa,codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații,astfel încât comenzile pot fi livrate la tine rapid și fără probleme

Livrare: produsele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare. Tara

Timp de livrare Zile lucratoare (nu inclusiv de vacanță) 5-7 8-11 12-14 15-19 20-22 Zile Lucrătoare + sâmbătă + duminică 5-9 10-15 16-20 21-25 26-30 Statele Unite ale americii Rate (element ajuns) 5 .1% 50.1% 29.6% 10.5% 4.7% Regatul Unit Rate (element ajuns) 9.9% 63.2% 19.1% 3.4% 4.4% Australia Rate (element ajuns) 21.4% 50.0% 14.3% 7.2% 7.1% Franța Rate (element ajuns) 10.5% 28.6% 43.8% 10.1% 7.0% Germania Rate (element ajuns) 11.1% 22.2% 30.3% 20.9% 15.5% Canada Rate (element ajuns) 0.0% 47. 1 % 31.4% 17.6% 3.9%

Spania Rate (element ajuns) 3.5% 25.0% 47.9% 12.9% 10.7%

Taxele de Import: Impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii. Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita. În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere. În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația. Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

O: nu-mi place/neadecvate: inacceptabil.

B: Schimbarea de stil/culoare: inacceptabil.

C: Trimiterea element greșit sau culoarea: Vânzător să plătească taxa de transport, nevoie de fotografie document furnizat.

D: problemă de Calitate: Vânzător să plătească taxa de transport, nevoie de fotografie document furnizat.

Puteți, de asemenea, ca cele de mai jos.......

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 17cm x 16cm x 6cm (6.69in x 6.30in x 2.36in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Talie strentched,o mărime pentru toți
Dimensiune free size
Slip & Boxeri G-Siruri De Caractere & Tanga
Caracteristică Respirabil
Culori alb galben puple verde portocaliu rosu albastru roz
Numărul De Model G7-1006DH3
Gen Bărbați
Numele WANGJIANG
Model Tip Solid
Creșterea Tip low-Creștere
Material Acril,Spandex
Caracteristici sexy inel de penis dimensiunea reglabil cockring penis îmbunătățirea purta
Nume De Brand WANG JIANG

Produse similare