SINGCALL Wireless Hotel Banca Serviciu de Sistem de sistem de paging pager restaurant 1 serviciul de ceas 10 chelner butoane de apel

645.51lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Nume de Brand: SINGCALL

Numărul de Model: APE6900;APE700

Locul de Origine: Zhejiang Yiwu China(Continentală)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wireless sistem de apelare este utilizat pe scară largă în zona de servicii.Se compune din masa butonul pentru utilizarea de oaspeți și receptor de semnal de ceas pager pentru chelner sau chelnerita utilizare.Atunci când clientul are nevoie de orice serviciu,el sau ea trebuie doar să apăsați butonul de lângă el sau ea,lui sau ei, birou de serie va arata pe ceas pager cu alertă de muzică sau sunet.Deci, chelnerii ar putea oferi servicii foarte în timp util. Este foarte ieftin pager serviciu. Bine ati venit pentru a alege de apel de urgență receptor și pagere.

Principalele caracteristici ale APE6900

APE6900 este cea de-a cincea generație de receptorul mobil. De asemenea, este primul rezistent la apa bratara receptorul mobil. Impermeabil clasa este IPX7. Receptorul poate fi utilizat cu toate SINGCALL apel pagere. De asemenea, pot fi înregistrate și de a descărca de date prin portul serial.

Atenție, vă rugăm, nu poate fi utilizat singur!!

1. Este rezistent la apă și rezistent la apa clasa este IPX7. (Acesta poate fi pus în 3.3 ft (1.0 m) adâncime de apă, apoi încă mai poate lucra pentru mai mult de 30 de minute.)

2. Are calendar, ceas și ceas cu alarmă funcție.

3. Cu rapid funcția de ștergere, se poate șterge un număr înregistrat sau toate numerele înregistrate cu o singură cheie.

4. Descărcarea de informații de înregistrare prin portul serial, face mai ușor de înregistrare.

5. Se poate încărca în scopul de a evita problema de frecvente de înlocuire a bateriei, super-timpul de așteptare (aproximativ 5 zile).

6. Cu funcția de criptare, evitând informații pierdut din greșeală funcționare.

Principalele caracteristici ale APE700

Wireless singcall sistemul de APE700 este un nou concept de ultra-subțire farfurie zburătoare pager, cu o grosime de doar 0,85 cm.

01.Difuzie culoare lumină de vis

02.lansare de sensibilitate ridicată,superioară butoane

03.super stabil de înregistrare,fără nici murdar cod fenomen

04.funcțiile de temperatura,umiditate rezistenta la schimbare,cu siguranță,stabilitate,fiabilitate.

Atenție: Există unele prize standard, inclusiv America, Australia, Marea Britanie și Europa. Dacă nu aveți nevoie de aceste prize, vom trimite, de asemenea, de stat locale de conversie plug pentru tine pentru gratuit.

SINGCALL produsele au certificare CE, certificare FCC (Comisia Federală de Comunicații), RoHS (Restricționarea Substanțelor Periculoase).

Pachetul include receptor fără Fir x 1

Pager x 10 Încărcător pentru receptor x Manual 1 x 1

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.A promis de către Vânzător cu privire la declarațiile

-Vom face tot posibilul pentru a servi fiecare client ce putem mai bine.

-Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora,pentru orice motiv.

-O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală.

-Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

-Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare.

-La primirea de articole, va vom returna imediat.

2.Garanție De Întreținere

-Oferim 1 luna de înlocuire și 12 luni întreținere garanție.Elementele pot fi înlocuite în prima lună sau menținute pentru primul an.

-Cumpărătorii sunt responsabil doar pentru returnare taxe pentru articole de garanție.În cele mai multe cazuri,cumpărătorul va trebui doar pentru a reveni la problema componente, mai degrabă decât întregul pachet.

-Înainte de a se întoarce elemente, vă rugăm să asigurați-vă că veți obține adresa noastra de returnare,și scrie "cadou"pe detalii livrare foaie.Vă rugăm să folosiți regulat servicii poștale și trimite-ne numărul de urmărire.De indata ce vom primi elementele,vom repara sau le schimb URGENT.

3.Informații De Transport Maritim:

-Vă rugăm să permiteți-ne 2-4 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda si livrare după ce plata este eliminat.Pachetul de obicei, sosește la ușa ta în aproximativ 7-10 zile după livrare prin Rate Forfetare de Serviciu de Transport maritim.Cu toate acestea, uneori este nevoie de mai multe zile din cauza sărbătorilor,vămuire sau din alte motive.DHL,EMS,FEDEX,UPS ușă în ușă de serviciu sunt optinal pentru tine.

4.Metoda De Plată:

-T/T,Card de Credit,Western Union,Moneybookers sunt tot alegerea ta de plată.

5.Despre Noi:

-Cel mai element de stoc fotografii dacă nu se precizează altfel în licitație, care nu au un stoc fotografie și descrie cele mai bune de capacitatea noastră.Întotdeauna vom încerca și de a rezolva orice probleme pentru că ne străduim să avem numai clienti multumiti!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 12cm (7.09in x 3.94in x 4.72in)
Tip De Unitate Set
Nume De Brand SINGCALL
Numărul De Model APE6900;APE700W-10

Produse similare