A5 Business Manager Conferință de Fișier Folder Organizator Semnarea acordului padfolio Harphia FPDB-410

41.50lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Element detalii

Nume: A5 Business Manager Conferință de Fișier Folder Organizator Semnarea acordului padfolio Harphia FPDB-410

Material: nivel superior de Piele PU

Culoare: Negru, Maro, Navy(albastru), Trandafir Rosu(roz)

Tip: Document, dosar, Dosar cu titularii de Creion, de Afaceri de Caz, pe Scurt

Noutate: Da

Net Greutate: 0,4 kg

Numărul de Model: FPDB-410

Folosind Stil: călătorii de Afaceri, de Lucru afară, cu documente

Descriere Produs

Detalii dimensiuni

DETALII FUNCȚIE

NOTĂ IMPORTANTĂ:

Putem personaliza acest document pentru tine, cu nominalizat logo-ul pe suprafața de sac, DAR care trebuie să ne cunoască cantitate minimă de COMANDĂ(MOQ). Timpul pentru pregătirea mărfurile vor fi extinde la 5-12 zile, în funcție de cerințele dumneavoastră. Vă rugăm să contactați cu noi pentru mai multe informatii si detalii inainte de a licita.

Am crezut, simplitatea este esența vieții!

DESPRE PLATĂ

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou. Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

DESPRE TRANSPORT

Deasupra foii este potrivit DOAR pentru China Post Air Mail de serviciu!!!

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO), timpul de Livrare de mai sus este DOAR pentru referință. Depinde de destinație și de alți factori.

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare(Pls lasă-ți datele de contact complete pentru transport, cu numele complet, adresa completă și totală de contact) nr.

4. Imaginile prezentate pot fi un pic diferit decât elementul real-ți primi din cauza diferitelor display aberație.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclus weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul vreme și sezonul de vacanta.

6. Dacă nu ați primit bunurile în termen de o lună(în unele zone ar lua ceva mai mult timp, cum ar fi Rusia), după ce plata dvs. a făcut, vă rugăm să ne contactați imediat. Vom urmari expedierea și actualiza cel mai devreme. Clientul nostru satisfacția este întotdeauna de a fi de top continua!!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Pls va rugam sa ne contactati pentru detalii cu ridicata cerințe, deoarece ne va oferi prețuri en-gros, cu atât mai mult cu discount.

ABOUNT RETURNARE ȘI RAMBURSARE

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU ORICE RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru care se întorc, și po# în același timp.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, ai putea avea o altă opțiune de a avea o înlocuire a bunurilor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

DESPRE GARANȚIE

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire). Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să dau seama în cazul în care defectul este și să ne ofere numărul de ordine dumneavoastră. NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Vilatudor.ro!

DESPRE FEEDBACK-UL

Întotdeauna ne menținem standarde înalte de bunurile noastre și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Fiecare feedback-ul va fi extrem de important pentru noi. Pls rugăm să ne contactați cât mai curând înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problema de produsele noastre.

Este imposibil de a rezolva orice problemă dacă nu vom figue-l afară!

Pentru toți clienții:

Nota 1: din Cauza diferitelor loturi care produc, pot exista abatere de la 1 la 3 CM, pentru unele produse;

Nota 2: Culori pe monitor de computer pot sa difere de produsul real culori în funcție de monitor de stabilire;

Nota 3: Pentru culori, diferite persoane din diferite țări poate numele este diferit, astfel încât vă rugăm să se gândească cu atenție înainte de a face plata comenzii.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.58kg (1.28lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 19cm x 4cm (9.84in x 7.48in x 1.57in)
Tip De Unitate bucata
Dimensiune 23.7cm*18cm
Răspândirea Dimensiune 375x237 mm
Tip Clip
Forma Folder
Material PU
Numărul De Model FPDB-410
Nume De Brand Harphia
Dimensiune adecvată A5

Produse similare