Noi O singură bucată de Costume Cosplay,O bucată Monkey D. Luffy 1 Cosplay Costum de Halloween Set Tricou+Pantaloni+Hat+pantofi,transport Gratuit

58.50lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


2018 Nou O singură bucată de Costume Cosplay,O bucată Monkey D. Luffy cosplay Costum de Halloween Set Tricou+Pantaloni+Hat+curea+pantofi,transport Gratuit, Include:Top,pantaloni,palarie,Pantofi,centura galbenă ( Ca în Fotografie )

Doar pentru cosplay și actuale sunt de dimensiuni Asiatice dimensiuni. Acesta va fi mic pentru clienți de peste ocean. Vă rugăm să alegeți o dimensiune mai mare. Observații:de Culoare care apare pe monitor pot varia de la culoarea originală de imagini datorită diferitelor setări monitor.

1. Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi și toți cumpărătorii. Vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit aici. Vă mulțumesc!

Dacă orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin "Cere vânzătorului o întrebare", Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil, din cauza volumului mare de zi cu zi e-mailuri primite și diferența de fus orar, nu poate fi capabil de a răspunde e-mailuri imediat.Vă rugăm să permiteți-1-2 zile lucrătoare pentru ca ne-a răspuns. Original O Bucată de Cosplay Trafalgar Law Costum de Generația a 3-Hanorac Negru cu Fermoar Partid și de Halloween Cosplay Costum Unisex

1 x Tricou Negru (nu include palarie)

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.8kg (1.76lb.)
Dimensiunea Pachetului 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
Material Poliester
Sursa Una Bucata Costum Cosplay
Lungime Maneca Fără mâneci
Numele Monkey D. Luffy 1 Cosplay
Stil Clasic, Costume De Halloween, Cadou De Crăciun
Gen Bărbați
cosplay costum cosplay costum
Dimensiune S,M,L,XL,XXL
Tip De Sursă Anime
Componente palarie
Utilizare Specială Costume
Numărul De Model Una Bucata Costum Cosplay
Caractere Costume de Halloween
Tip De Element Seturi
Include Top,pantaloni,pălărie,pantofi
Cosplay Cosplay
culoare Mix rosu albastru

Produse similare