Transport gratuit 5pcs Headworn Condensator Microfon de Cască Pentru Sennheiser Wireless Body-Pack Transmițător de 3,5 mm Șurub de Închidere Plug

221.52lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport Gratuit!! Un Condensator Cardioid cu Cască Microfon Sennheiser! Proiectat pentru Utilizarea pe Scenă, Case de Cult, Lectori și Alte Aplicații care Necesită o Minimă Microfon Vizibilitate cu mâna de Funcționare. Sudoare și Praf-Dovada Făcut în primul Rând pentru Interior și în aer liber profesioniști. Microfonul dispune de o cardioid model pickup. Electrice profesionale Industria de-standard de calitate a sunetului, împreună cu mirare durabilitate a face acest mini set cu cască microfon ideal pentru doar despre orice sunet vocal și discursul aplicații. Bucurați-vă de libertatea de circulație, discret funcționare și performanțe excepționale se potrivesc pentru orice ocazie. Mini ureche-agățat cască microfon răspunde cererii pentru accesibile, inovatoare și de încredere căști microfoane Ușor, Confortabil si Durabil, Ergonomic, flexibil și subțire. Acest set cu cască este ideal pentru aplicații care necesită maximum de performanta si mobilitate. Lățime de bandă largă cardioid microfon electret condensator asigură curat transparent audio și vocale îmbunătățite de preluare cu bună să câștige. Bej trup tonifiat amestecuri de culori cu diferite tipuri de piele. Foloseste un standard de 3,5 mm Șurub de Blocare conector. Durabil subtire-cadru metalic poate fi ușor ajustat pentru a se potrivi orice tip de utilizator. Setul cu cască este, de asemenea, conceput pentru a se potrivi confortabil pentru utilizatorii poartă ochelari, pălării, sau căști. Specificatii: Conector: 3.5 mm Șurub de Blocare Stereo P lug Element: Electret Condensator Polar pattem: Cardioid Gama de Frecvență: 50 Hz - 18.000 Hz Sensibilitate: - 60db±3db Impedanta : 1.500 De Ohmi +/- 30% (la 1 Khz) Raport Semnal Zgomot: >58db Max de Intrare SPL: 28dB Tensiune de Operare: 1.0 V - 10V DC Lungime Cablu: 1.2 Metri Culoare: Carne Profesionist vocal preluare Cardioid microfon cu condensator. cu 1/8"(3.5 mm) Șurub de Blocare a conectorului și de parbriz. Înlocuitorul Ideal Compatibil cu Seria, G2, X2/Trantec/Kam Emițătoare radio. Ridicata Pachetul include: 5 x Carne de Culoare 3.5 mm încuietoare cu Condensator Stereo Microfon cu Căști.

Specialistul nostru & servicii

Cele mai multe dintre produsele noastre vin din export profesional fabrică mare, toate produsele noastre sunt atent selectate, imaginea este luată de adevărat produse, de înaltă calitate, stil la modă, deși nu sunt cel mai mic pret,motivele cred că veți obține ceea ce plătiți pentru!

· Suntem un grup de tineri parner, sper ca fiecare cumpărător poate deveni partenerul nostru, desigur, după achiziționarea de produse de la noi, credem că va deveni prietenii noștri și să ne susțină.

plata:

· Pentru a asigura siguranța ambele conturi,vom accepta Escrow,card de credit.

· Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

· Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport:

· Va garantam pentru a navei în termen de 3 zile de la confirmarea comenzii (cu exceptia sarbatorilor).

· Odată ce plata este primită, vă rugăm să permită pentru trimiterea comenzii. Livrarea pentru țara dumneavoastră poate dura de la 5 la 25 de zile lucrătoare după ce comanda a fost expediată. Unele ori elemente va fi amânată din cauza unor motive neașteptate. Vă rugăm să ne contactați dacă nu primiți pachetul a depășit 30 de zile lucrătoare exclude weekend și de sărbători. Numărul de urmărire nu va oferi. Nu vom răspuns pentru urmărire de e-mail în primele 10 zile după plata finalizată. Vă rugăm să înțelegeți că cel mai internațional întârzierile de livrare sunt poștale întârzieri care noi nu suntem conștienți de până la tine să ne anunțați.3 ZILE

Tara

Timpul De Procesare

Ajunge timp de către EMS

Ajunge timp de

China Post (HongKong) Air Mail

Ajunge timp byDHL

Ajunge timp byUPS

Statele UNITE ale americii

5 zile

5-8days

15-25days

2-5 zile

2-5 zile

Europa

5 zile

5-8days

25-30 de zile

2-5 zile

Asia

5 zile

3-5days

20-30 de zile

2-5 zile

Altele(Cum Ar Fi Brazilia, Rusia, Italia...)

5 zile

5-15zile

30-45 de zile

· EMS express shipping, de obicei, durează 3-8 zile lucratoare depinde de țara livrate.

Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente, intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

· În scopul de a asigura că primiți comanda scutite de impozit la import, vom declara ca "DARUL" cu valoare mai mică. Acest preț mai mic nu reflectă prețul total plătit sau de valoarea de piață a produsului și nu se aplică în țări cu diferite reguli tarifare. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

· Timpul de livrare este de aprox. 7 la 20 de zile lucrătoare (exclus sâmbătă și duminică, Publice, de Vacanță) pentru cele mai NOI/marea BRITANIE/AU destinații .

· Vă rugăm să ne contactați dacă nu-l primească peste peste 4 săptămâni, vom rezolva această problemă în foarte scurt timp.

· Pentru postul de siguranță, de asigurare este foarte recomandat.

· Toate produsele noastre vor fi livrate către cumpărător este Ridicata Alibaba adresa te rog confirmă adresa ta de pe Alibaba înainte de a licita. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta. Noi nu suntem responsabili pentru orice neregulă sau imposibilitatea de adrese.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.5kg (1.10lb.)
Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 2cm (1.97in x 1.97in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (5 buc/lot)
Impedanta 1500 Ohmi +/- 30% (la 1 Khz)
Nume De Brand zmvp
Numărul De Model 5pcs Căști de 3,5 mm
Răspuns în frecvență 50 Hz - 18 000 Hz
Pachet Da
Traductor Microfon Cu Condensator
Sensibilitatea - 60 dB +/- 3dB
Utilizarea conferința, de predare, de întâlnire, karaoke, scena, petrecere
Max SPL 130dB SPL
Lungime cablu 1.2 metri
Setați Tipul Multi-Microfon Kituri
comunicare Cu fir
Stil Setul Cu Cască Microfon
Modelul Polar Cardioid
culoare carnea
conector 3.5 mm Șurub de Blocare mufă Stereo (Pentru Sennheiser)

Produse similare