4 Buc/Set RC 1:10 Cauciuc de Mașină pe Șenile 2.2 Inch Șenile Cauciuc 40mm Roata Axial Rock Racer Șenile Pentru RC Jante Beadlock Model de Masina

108.96lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


4 Buc/Set RC 1:10 Cauciuc de Mașină pe Șenile 2.2 Inch Șenile Cauciuc 40mm Roata Axial Rock Racer Șenile Pentru RC Jante Beadlock Model de Masina caracteristici: de înaltă calitate, 40mm Latime anvelope set (4buc) se potriveste pentru 1:10 2.2 roți de rc rock crawler masini Specificatii:

Material: Calitate de Top Cauciuc diametru Exterior: de Aproximativ 130 mm; diametru interior:Aproximativ 55mm;(2.2 inch) Grosime:40mm Greutate: 520 g (4 buc) Culoare : Negru Transport pachetului: roată: 4buc 2.2 inch Anvelope Avantajul Nostru>>> de mai Sus 2 buc , 5% off Reale Livrare Gratuita cu număr de Urmărire Repede Parpare în 48 de ore Produsul Real Show>>> Satisfacție a Clienților vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări sau nelămuriri înainte sau după cumpărare. Ne-am angajat să o satisfacție de 100%. De plată Există mai multe metode de plată disponibile,Condițiile de plată permis să fie făcută de Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Transfer Bancar și așa mai departe. Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine. Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Vilatudor.ro, și nu va fi eliberat până când veți primi comanda si sunt multumit de el. dacă nu știți cum să plătească banii, vă rugăm să consultați acest link:http://help.Vilatudor.ro/payment_method.html de Transport maritim Nava în 2 zile lucrătoare după plata Corespunzătoare mai mică valoare în vamă este a acceptat să scrie pe factura comercială, pentru a evita plata taxelor la import pentru cumpărător. Feedback-ul trebuie să mențină standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat Înainte de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră. Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Dimensiunea Pachetului 19cm x 10cm x 2cm (7.48in x 3.94in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (4 piese/lot)
Upgrade Componente/Accesorii Anvelope
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive anvelope
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
Cuprinde trei 40mm ID Anvelope pentru Wraith cc01
metoda de transport maritim China Post sau Epacket Utile cu Numărul de Urmărire
Instrument De Consumabile Tăiere
Material cauciuc anvelopa
RC Piese si Acc Motoare
Numărul De Model Pentru 1/10 Scale RC Mașină pe Șenile
SKU M003907AAB0CC
Nume De Brand AXSPEED
calitate De Înaltă Calitate De Top O++++
Cauciuc diametru interior 40mm
Patru-wheel-Drive Atribute Montaj
culoare Negru ca imagine arată
O caracteristică Rock Racer Crawler 2.2" Anvelope
Se potriveste pentru 2.2" beadlock jante RC4WD Wraith CC01
Parametrii tehnici Valoarea 2
Pentru Un Tip De Vehicul Masini
Greutate 520g (4pcs)

Produse similare