CHOEOIWE Cazuri pentru Samsung Galaxy J5 2016 J510F J5 Prim-2017 J530 J527 Flip din Piele Portofel Caz Grava Rose Vintage Acoperi

30.00lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Transport:

Ne-ar livra pachetul termen de 1-5 zile lucrătoare după ce plata a fost procesată. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa și codul poștal sunt corecte înainte de cumpărare.

Timp de livrare:

Cum ne-a expediat element de repede, dar de transport maritim de peste mări depinde de mulți factori. Vă rugăm să nu ne dea 1 sau 2 Scor Scăzut pe de transport maritim. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Diferite metode de transport au diferite Timp Estimat de Livrare, dacă doriți pentru a obține produsul de urgență, vă rugăm să alegeți cea mai rapidă metodă de transport maritim.

Sperăm că produsele noastre pot face întotdeauna mulțumit. Dacă e ceva greșit, vă rugăm să ne contactați la prima dată. Mai bine arata-ne detalii, trimițându-ne o fotografie

de produs și ambalajul exterior cu urmări numărul de clar.

Dacă aveți nevoie pentru a reveni, pls face în termen de 7 zile după sosire, cumpărătorul este responsabil pentru taxa de livrare.

Puteți să ne contactați în orice moment, dacă există orice problemă, suntem mereu aici pentru tine, și vă va răspunde în 12 ore dacă nu este la birou.

Ca un vânzător, vom încerca întotdeauna cele mai bune noastre pentru a satisface clienții noștri. Așa că sperăm că munca noastră este recompensat. Și feedback-ul este sufletul nostru, înseamnă foarte mult pentru noi.

Pls spune sth. despre tranzacție prin Vilatudor.ro' sistem de feedback, NU uitați să ne lăsați un rating bun, vă mulțumesc!

Toate imagini de produs sunt, folosind fotografii reale. Diferite tipuri de echipamente, în timp ce navigați, acolo este un pic de diferență de culoare. Sper că ai putea înțelege.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 7cm x 3cm (3.94in x 2.76in x 1.18in)
Dimensiune 5.0 inch 5.2 inch
Model De Telefon 4 pentru Samsung Galaxy J5 2017 UE Versiune J530
Compatibil Samsung Model Seria Galaxy J
design Vintage,Model
Model De Telefon De 5 pentru Samsung Galaxy J5 2017 NE-Versiune J527
Tip Husa Flip
Caracteristici Emboss Rose Vintage Vintage Din Piele De Caz
Pachetul De Vânzare Cu Amănuntul No
Model De Telefon 3 Pentru Samsung Galaxy J5 Prim G570F
Material De bună Calitate PU Piele+Silicon Moale
Funcția Kickstand,Anti-knock,Murdărie-rezistente,Cu Carte de Buzunar
Model De Telefon 1 Pentru Samsung Galaxy J5 2015 J500 J500F
Compatibil Marca Samsung
Telefon Model 2 Pentru Samsung Galaxy J5 2016 J510
Nume De Brand CHOEOIWE

Produse similare