Iarna Pliere Cald Căști De Femei De Moda, Căști De Protecție În Aer Liber Earflap

23.29lei

Adauga la lista dorintelor

Accesorii

Descriere produs


Toate fotografiile sunt luate în natură. Datorită trage lumina, Unghiul și afișa diferite Setări ale parametrilor, diferenta de culoare este inevitabilă. T a de culoare lua obiect material, ca, imagine aproviziona doar de referință .

Noi avem grija mare de ambalare în fiecare detaliu pentru a asigura transportul în condiții de siguranță pentru tine .Prin urmare, vă rugăm să verificați pachetul înainte de a semna pentru a-l primească, dacă este rupt sau deteriorat, puteți face o înregistrare cu transportatorul. În același timp, puteți face o fotografie și trimite-ne, vom rezolva problema pentru tine, la prima oară.

Despre Dimensiune: vă Rugăm să permiteți 1-2.5 cm diferă din cauza manual.

Despre transport

1.Dacă țara dvs. acceptă "Vilatudor.ro Standard Shipping" logistică, vă recomandăm să alegeți "Vilatudor.ro Standard de Transport", mai rapid, mai sigur.

2. vom trimis de la punctele 2-5 zile(zile de lucru,Nu sezoanelor de vacanță), după ce plata a fost confirmată de către platformă.

3.Toate colet expediat prin posta normala sunt limitate în termen de 2 kg, în cazul în care parcela este supraponderal, va vom trimite un pachet separat.

4. Prin Poștă, de obicei, durează 15-60 de zile pentru a ajunge la, și pentru zonele îndepărtate, va fi mai mare. Vă rugăm să așteptați cu răbdare.

5. Puteți alege mai rapide metode de transport, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxă suplimentară de transport.

Feedback-ul

-Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru,vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv si un comentariu de 5 stele!

- Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.

- Vă mulțumesc pentru comentariu pozitiv și feedback-ul.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Tip De Unitate bucata
MaterialInterior
Model Tip Solid
Numărul De Model YBE053
Gen Femei
Stil Moda
Tip De Element Apărători pentru urechi
Greutate 80g despre
Dimensiune 53cm
Numele Departamentului Adult

Produse similare