Orizontală HD video microscop cu 14 milioane de pixeli

1 534.14lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Orizontală HD video microscop cu 14 milioane de pixeli Această configurație nu conțin afișează, livrare Rapida!

Caracteristicile orizontale video microscop :

Orizontală video microscop este un instrument de testare conceput pentru detectarea grosimea piesei de lucru și suprafața de planeitate. Microscop adoptă laterală structură orizontală și observă obiect din direcție orizontală, iar instrumentul este echipat cu precise platformă mobilă, astfel că ajustarea poate fi mai precis, simplu și convenabil, care face obiectul fizic pot fi observate direct de pe ecran, sau direct transmite semnal video la calculator prin interfața USB. Orizontală video microscop poate nu doar fotografia, înregistra și stoca la obiect, dar, de asemenea, masura si observa pe planul vertical de ea.

Cuprinzătoare de performanță:

Integrat structural design

Se poate observa obiect din direcție orizontală sau verticală cu o linie orizontală de lentilă aparat de fotografiat

Precis platformă mobilă face ajustarea flexibil și convenabil

Cu imagine clară, distorsiuni mici și continuă mărire, este ușor pentru a observa detaliile de plan vertical și planeitatea partea de sus pentru piesa de lucru

Poate fotografia, înregistra și stoca obiect prin intermediul calculatorului

I. Principalele caracteristici și Funcții ale Instrumentului

Video variabilă continuă ori microscop stereoscopic este folosit destul de mult. Atunci când este folosit pentru a observa obiecte, se poate produce ridicat în spațiul tridimensional, cu puternice stereo sens, formă clară și largă de imagini și a o distanta de lucru. Atunci când este folosit pentru a observa același obiect, se poate realiza continuă mărire a observa, și să respecte real imagini de pe ecranul computerului în mod direct. Acest instrument are o performanță de încredere, operație simplă, ușor de utilizat, și aspect frumos. Acesta poate fi folosit pentru predare demonstrația, biologice, anatomie și observare analiză. Ce e mai mult, ca la microscop este de definiție de înaltă rezoluție și de câmp larg de vedere, este utilizat pe scară largă în domenii cum ar fi industria electronică și piese mecanice de precizie de asamblare și de control, circuitul de testare (sudură/lipire comun de detectare), mucegai, praf de metalurgie, bijuterii, maramureș, decoratiuni, de identificare a amprentelor, bilet de autenticitate, de imprimare, fibra optica, telefon mobil de reparații, arheologie, biologice, anatomie și școală de predare, etc.

II. Intelectualitate a Sistemului

După imbinand perfect elite microscop optic tehnologie, avansată fotovoltaice tehnologie de conversie și TV obișnuit tehnologia de imagine împreună, digital variabilă continuă ori microscop stereoscopic este dezvoltat într-un produs high-tech cu succes. Astfel, putem studia micro domeniul de monitor în reproducerea de la tradiționale de observare cu ochi obișnuiți, astfel încât pentru a îmbunătăți eficiența de lucru.

Principala rezervă

Orizontală microscop standului de testare (mecanism de ridicare + platformă în mișcare):1 bucata

0. 7 - 4. 5X obiectiv principal + 0. 5X ocular lens(echipat standard): 1 bucata

Industriale camera:1 bucata

LED inel de lumini:1 bucata

De înaltă definiție cablu de date:1 bucata

Cablu USB:1 buc

Nu afișa sau calculator inclus

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 45cm x 34cm x 26cm (17.72in x 13.39in x 10.24in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 5.0kg (11.02lb.)
Nume De Brand Sinbolt
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor

Produse similare