Fabrica De En-Gros!!!Fierbinte Vinde moda brățară nod,reglabil brățară manșetă bratari pentru femei DRAGOSTE cadou 50pcs/lot

154.26lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Denumire produs :Brățară Șic Subțire Brățări de Aur Pistol Argintiu Negru Placat cu Nod Întinde Bratari & Brățări Pentru Femei Deschide Cuff Brățară Pulsera Comanda>150$ free shipping DHL/UPS/EMS/RPX/ARAMEX (depinde de țară) de ce această brățară este mai ieftin en-gros , suntem fabrica . Calitate: Bun+, preț ieftin wholesle magazin 2 loturi sau mai primi 5% mai mult Material: Aliaj de Zinc ( de înaltă calitate) Dimensiuni: vă rugăm să consultați imaginea(1 inch=2,54 cm) Cadou pentru: prietena / Sotia / Mama Stare: 100% de brand nou, excelent ambarcațiuni 1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu? Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : ( copiați-l în browser-ul). 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați. Timpul de transport este de aproximativ 3-7 zile lucrătoare.(Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct!Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Ne lasă nici o informație despre noi.)

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

3. Există orice taxe vamale?

De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale. Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi cumpărătorilor cont. Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale. 4. Are culoarea vină sau să dezactivați negru?

Realizate din materiale de înaltă calitate de karate de aur, de cupru, de durată și Anti-decolorare, protecția mediului, confortabil și ușor de purtat, alergie gratuit garantat.

5. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?

Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra. 6. Produsele pot fi personalizate. Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Tip De Unitate mulțime (50 buc/lot)
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Compatibilitate Fabrica De En-Gros
Stil Trendy
Setarea Tip Rama Decor
En-gros 50 buc/lot
Tip De Element Manșetă Bratari
Fine sau de Moda Moda
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Capacitate Stoc mare,rapid de transport maritim,transport gratuit
Material Metal
Gen Femei
Bratari Tip Brățări
placare De aur-culoare
Numărul De Model Manșetă Bratari
Ieftine preț promovarea
Forma\model Runda
Nume De Brand Iubirea de-o vara
Diametru reglabil
fabrica Direct

Produse similare