Triflow Oțel Inoxidabil SUS304 Filtru Robinet Plumb Potabilă Rotire gura de Scurgere Apă Filtrată cu 3 căi Robinet de Bucătărie Filtru

482.97lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Triflow Oțel Inoxidabil SUS304 Filtru Robinet Plumb Potabilă Rotire gura de Scurgere Apă Filtrată cu 3 căi Robinet de Bucătărie Filtru

Dacă locuiți într-o zonă de apă poate ai o problema cu depunerile de calcar, utilizarea unui filtru de apă reduce și, în unele cazuri, elimină depunerile de calcar complet.

Acesta a devenit mult mai comun pentru oameni pentru a filtra acum apa de la robinet înainte de a face ceai sau cafea, pentru a preveni formarea depunerilor de calcar în ceainice și de a îmbunătăți gustul de băuturi lor.

Aparat de cafea, de asemenea, utiliza filtre speciale pentru a prepara cafea, dar în loc de nesfârșit de cumpărare scumpe filtru de discuri ce nu folosiți apă filtrată și de a salva bani și mașină de cafea.

Plumb s tainless oțel 3 mod de filtru robinet oferă de băut apă filtrată, apa calda/rece de apă independentă de drum , nu este nevoie de filtru suplimentar apăsați pe tejghea, nu mai mult de foraj necesare, economisind spațiu și costul forței de muncă pentru tine.

Cum funcționează?

Este simplu. Filtrul pentru apă de la robinet robinete de apă rece direct din apa rece de alimentare și trimite-l prin filtrul de prelucrare direct de la sursă, așa că va trebui în mod constant un flux proaspăt de apă filtrată.

Cu o deviere supapă,apa este izolat de regulat caldă și rece interne de alimentare cu apă, asigurându-se că de înaltă calitate de filtrat apa potabila este menținut în orice moment.

304SUS din Oțel Inoxidabil Robinet Filtru Un Stil

304SUS din Oțel Inoxidabil Robinet Filtru Stil B

Numele din oțel Inoxidabil 3 mod de filtru robinet Net Greutate 2.25 KG Material 304 din oțel inoxidabil Funcția Două independente navigabile, astfel încât apa filtrata nu este contaminat. Supapa de Bază de Materiale Ceramice Numărul de Mânere Mâner Dublu Tratament de Suprafață Șlefuită de Apă de Presiune 0-10/KG Temperatura 0-60 Grade Certificat CE Folosit Pentru Undersink Filtru de Apă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 45cm x 25cm x 10cm (17.72in x 9.84in x 3.94in)
Greutate Pachet 3.5kg (7.72lb.)
Greutate Pachet 3.0 KG
Stil Dual Titularul Singură Gaură
Numărul de Găuri pentru Instalarea Singura Gaura
Garanție 1 an
Rece Si Apa Fierbinte Da
Supapa De Material De Bază Ceramica
Finisare De Suprafață Din Oțel Inoxidabil
Tratament De Suprafață Periat
Numărul de Mânere Mâner Dublu
Tip Spray Nici unul
mâner mânere duble, unul pentru apă filtrată,altul pentru apa calda/rece
Numele Din oțel inoxidabil filtru robinet
Tip Placa Ceramica De Spool
Tip De Instalare punte montat
Nume De Brand HOLO MUSEN
Numărul De Model MS-S3301
Cioc două cioc, una pentru apă filtrată, altul pentru apa calda/rece
plumb Da
Material 304 Din Oțel Inoxidabil
Funcția Oferă apă filtrată, apa calda/rece
Folosit Cu undersink filtru de apă
Rotativ Sau Nu Da

Produse similare