ARSUXEO Mâneci Ciclism MTB Bicicleta Mâneci Brațul mai cald+Jambiere Protectie UV Mâneci Jogging Golf Brațul Mâneci Jambiere

32.26lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Caracteristici produs:

Arsuxeo ciclism brațul mai cald mâneci+încălzit de picior, facut de 85% poliester si 15% spandex, iute uscat respirabil.

4-Way-tesatura stretch face să vă confortabil în timpul ciclism.

Protectie UV 40+

Gel de prindere a menține mâneci pe poziție dreaptă și să nu se deplaseze.

Brațul mâneci informații dimensiune:

Încălzit de picior dimensiune informații:

Detalii poze

n

Note cu Privire la Cooperarea de Afaceri putem face picătură de cumpărături, va putem oferi la prețul cu ridicata, cu Privire la Livrare După actualizarea număr de urmărire, puteți urmări de aproximativ 2 până la 5 zile mai târziu, de asemenea, puteți cere ca noi să prelungească timpul de livrare pentru tine. Și, dacă doriți o mai repede marfa, totul este ok, puteți alege EMS, DHL, putem oferi o reducere de costurile de expediere. Despre Întoarcerea este ok, puteți să vă întoarceți la producst la noi, dacă aceasta nu este vina noastră, cumpărătorul trebuie să plătească costul de transport maritim. Informații despre Dimensiunea Avem dimensiunea diagramă, dacă nu puteți decide mărimea ta atunci poti sa ne contactati, va vom da unele sugestii. Despre Plata în Prezent, puteți Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro card de debit, WebMoney și transfer bancar pentru a plăti.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Material Poliester
Element De Lungime long sleeves
Dimensiune M, L, XL
Gen Bărbați
Numărul De Model M L XL
Nume De Brand ARSUXEO

Produse similare