Transport gratuit 10buc/5pairs în condiții de siguranță și testat 3inch mare sling cu inele pentru toate sling-ul are nevoie de

96.49lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Transport gratuit 10buc/5pairs în condiții de siguranță și testat 3inch mare sling cu inele pentru toate sling-ul are nevoie de

10buc/5pairs

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne spune ce culoare ai nevoie, altfel ne va livra inele la întâmplare amestecat culori.

Dacă ai nevoie de alte dimensiuni, de asemenea, vă rugăm să ne anunțați, prețul este același. Acestea sunt special concepute pentru Copilul Curele de transport și testate pentru rezistență cu siguranța copilului în minte.

Acestea sunt realizate din aluminiu ușor, care sunt de plumb și nichel gratuit, conceput special pentru Curele pentru Copii.

Inel de testare: inelele Noastre sunt în mod individual siguranță testat, și sunt testate pentru a fi conforme cu CPSIA, precum și.

Scopul nostru este de a aduce cea mai înaltă calitate inele posibil. Pentru a asigura calitatea ne prezinte inele noastre la teste riguroase. În timpul fazei de proiectare vom efectua următoarele teste: Testele de Impact Trage de Testare Înmuiere în clor și apoi o mașină de spălat/uscător cu ciclu de Congelare urmată de impact suplimentar de testare Încălzire urmată de suplimentare trage de testare

Ca parte din etapa de fabricație, vom efectua următoarele teste: test Trage fiecare inel de la 250 de lire sterline 1 inel pe lot scos la distrugerea Periodică inele sunt trimise pentru testare la un laborator independent pentru a verifica zdrobi și deformare testarea Inele sunt, de asemenea, trimis la agențiile de testare aici și în alte țări pentru a verifica metale grele și toxine.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 12cm x 8cm x 12cm (4.72in x 3.15in x 4.72in)
Tip De Unitate mulțime (10 bucati/lot)
Greutate Pachet 0.3kg (0.66lb.)
Portante 20KG
Transportatorii Tip Fata Purta
Curea Stil Un Umăr
Material Bumbac,Poliester
Intervalul De Vârstă < 3 ani
Model Tip Desene animate
culoare mai mult de 14 de tip de culoare
Numărul De Model inelul din aluminiu pentru sling inel
personalizate Da
Tip Rucsaci Si Transportatori
Nume De Brand UNISOAR

Produse similare