Cele mai recente african dantele 2016 pentru nunta cablul de dantela tesatura violet haut qualite ghipura africane dantela material Pentru Rochia de Mireasa HR43-30

207.07lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Bine ati venit La magazinul Nostru

Suntem specializati in producerea de toate tipurile de Tesatura Dantelă,cum ar fi Dantela tesatura dantelă ,dantelă Chimice,Africa de cablul de dantelă,dantelă solubil în Apă,Swiss voile dantelă,dantelă franțuzească,Catifea, dantela etc. Cantitate mare, de asemenea, pot face asta.Să rock unic de moda!

Magazinul nostru este în Guangzhou,Guangdong, China. Avem o mulțime de tipuri de african wax țesături și dantelă, țesături,acestea sunt toate cele mai noi modele și 100% de bumbac și țesături de înaltă calitate!!! Avem o mulțime de modele noi în fiecare lună,și vom anunța aceste noi modele din timp pe site-ul nostru. Deci, vă rog, du-te la site-ul nostru pentru a vizualiza mai multe modele noi. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați-ne liber .

Vă mulțumesc foarte mult,și sper că vă veți bucura de a face afaceri cu magazinul nostru!

Q&A T1:cât timp va livra bunurile, după ce am plătit? HR: ne-am, de obicei, nava înainte BeiJing Timp de 5 o'clockPM de zi cu zi și să vă dea numărul de urmărire de-a doua zi de mâine! Q2:Cât timp pot să-mi iau marfa de la vânzător nava? HR: de obicei dureaza aproximativ 3-7 zile pentru comanda ajunge,dar ca acest lucru este sezonul de cumpărături, la companiile de logistică sunt foarte ocupat și unele comenzi poate dura putin mai mult pentru a Ajunge. Q3:de ce nu la vânzător spun că mărfurile au fost livrate,dar văd că informația este încă"în așteptare pentru livrare"? YJ: noi, de obicei, nava să livreze mărfurile, dar au nevoie de a doua zi pentru a umple numărul de urmărire pentru tine,sistemul va afișa "livrare" T4:de ce unele produse sunt folosi"metri"ca unitate de Vânzări, dar unele sunt folosi"superb", ca unitate de Vânzare? Resurse umane: în funcție de procesul de producție, trebuie să facem diferența între vânzări, vă rugăm să înțelegeți!vă rugăm să verificați în mod clar înainte de a plasa comanda Q5:de ce am primit produsul lungime mai mică decât descrierea? HR: produsele noastre sunt nevoie de a vopsi sau de imprimare,în scopul de a asigura sănătatea dumneavoastră acest lucru se face într-un mare proces la temperatură, temperatura ridicată face ca materialul contracție, astfel încât materialul este mai scurtă decât cea reală,dar nu vă faceți griji, ne vom strădui pentru a îmbunătăți procesul de producție, de control de eroare de 0,3 metri (condiții normale sunt de 5 metri) Q5: de ce mi-informații de transport maritim nu update încă? Resurse umane: în General, distribuția fizică nevoie de aproximativ 1 la 3 pentru a actualiza. Vom urmări pentru tine. Q6: ce DHL-ul a arătat bunurile mele au fost semnate, dar încă nu obține bunuri? Resurse umane : în Primul rând, pls contact cu rudele sau vecinii, nu-i să te ajute să semneze bunuri, dar tu nu știi. În al doilea rând, după întrebi dacă nimeni nu te ajut să semneze bunuri, pls contactati local DHL la prima dată să le pună la dosar. Pls notă: noi nu sunt expeditor, nu am putut controla livrare, dar numai pot ajuta să verificați ceva dacă ai nevoie de mine să ofere orice ajutor, voi încerca meu cel mai bun, dar totul despre livrare problema pls contact local DHL la prima dată, mai degrabă ei să fie dați vina pe noi. Ceea ce putem face este să-ți oferim informațiile de urmărire și bill de DHL și locale DHL număr de contact. Sper să vă înțelegeți și să ne susțină. Culoare:Ca imagine de Transport maritim

O Toate elementele sunt transport gratuit prin DHL,puteți obține bunuri numai în termen de 3-5 zile lucrătoare,sperăm toate thie clientul poate obține mărfurile de la prima dată.

B Vom livrarea mărfurilor în termen de 48 de ore după ce vom obține sfaturi de plata.

C Client ar trebui să confirme furnizarea de informații atunci când scopul,pentru că ne trimite mărfuri în funcție de detaliile pe care îl lași în aliexress.Dacă nu aveți nevoie de nici o schimbare,vă rugăm să aveți o notă de acolo.

D cumpărătorul au responsabilitatea de a permite impozitul și/sau taxa percepută de țările lor dacă este necesar.

Feedback-ul

Feedback-ul dvs. este foarte improtant pentru NOI ,Dacă sunteți mulțumit de produsele și serviciile noastre,vă rugăm să ne dea cinci satr activă și feedback-ul,vom face mai bine.Dacă aveți orice problemă,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a părăsi orice feedback-ul negativ,cuase nu se poate rezolva nimic,ar trebui să ne anunțați astfel încât să putem rezolva pana le satisface.

Au un centru comercial bun.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate mulțime (5 Metri/lot)
Greutate Pachet 2.0kg (4.41lb.)
Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 5cm (9.84in x 7.87in x 1.97in)
Ocazie petrecere ,nunta ,îmbrăcăminte, costum
Lățime 120-130cm
Locul de Origine Guangzhou China.
Tesatura Tip solubil în apă
Decor Dantela
Caracteristică Solubil În Apă,Eco-Friendly
Material 100% Poliester
culoare ca Imagine
Dimensiune 5yard
Technics Brodate
Nume De Brand CHUTRET
Numărul De Model HR43-30
Tip De Produs Dantela

Produse similare