SKMEI Bărbați Cuarț Ceasuri de mână de Moda Casual, Ceas Curea din Piele Complet Calendar Ceasuri Auto Data de Lux de sex Masculin Ceas

68.59lei

Adauga la lista dorintelor

Ceasuri barbati

Descriere produs


Gen: Barbati Stil: Moda,de Afaceri Circulație: Japoneză Mișcarea Culori: Alb,Albastru,Maro,Negru Materialul carcasei: Aliaj de Trupa Material: Piele naturala tip Catarama: Cataramă de Ceas Cadran: Rotund Diametru Cadran: 40mm Caz Grosime: 11mm Lățime de Bandă: 20 mm Lungime Bratara: 250mm Greutate: cca 0,15 kg Functii:Rezistent la Apa,Auto Data,12/24 Ore Caracteristici: Multi-Linie de Ambalare cuprins: 1 × Cuarț Ceas (FĂRĂ CUTIE) Transport:

1.Am expediat toate elementele noastre în întreaga lume de către EMS, UPS sau China, Hongkong post,mod de transport maritim va depinde total de cantitatea comenzii.

2.Eșantion va fi trimis prin China, HongKong post.

3.EMS/UPS(pentru comanda mare)

Articolul va fi trimis după ce site-ul vertify plata în 24 de ore. De obicei, durează 3-7 zile lucratoare pentru livrare.

4. HongKong Post(pentru comenzi mici).

Transport maritim și de manipulare costul este același în întreaga lume(inclusiv Hong Kong).Ne va livra elementul(s) în termen de 2 zile cu RATĂ fixă SAU scrisoare recomandată de la HONG KONG, după confirmarea de plată.Toate elementele noastre sunt dotate standard cu tv cu costul de transport maritim.De obicei, durează 10-20 de zile lucrătoare pentru livrare.Uneori, ca custome problemă și vreme problemă,aceasta va fi amânată pentru câteva zile.Acesta poate fi de până la 30 de zile.

Destinație

Aprox. Timpul De Livrare

SUA/marea BRITANIE/Australia

7-20 zile lucrătoare

Canada

7-25 zile lucrătoare

America De Sud

15-30 de zile lucrătoare, poate dura până la 4-6 săptămâni din cauza vamale stricte de securitate verificați sau la orele de vârf.

Franța/Germania/Spania/Europa De Est

15-30 de zile lucrătoare, poate dura mai mult din cauza vamale stricte de securitate verificați sau la orele de vârf.

5.Ne va livra în întreaga lume, cu excepția Asia, Orientul Mijlociu, Italia, din cauza unor motive.

Feedback-ul:

1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2) va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici. Vă mulțumesc!

4) comentariul Tau este foarte important în succesul nostru în afaceri,Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne dea un feedback pozitiv . Vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul.

Reveni

Va garantam risc zero experiență de cumpărare aici.

Oferim rambursare completă,dacă produsul are probleme de calitate.

1.Nu se mai întorc element înainte de a ne contacta, deoarece am putea primi nimic fără notificare anterioară.

2.Vom accepta returnat în termen de 14 zile de la primirea. Întors de transport vor fi achitate de cumpărător.

3.Un înlocuitor va fi trimis în termen de 2 zile lucrătoare de la primirea returnat.

Q&A

Q: Cât timp pot primi produsele mele?

A: Toate comenzile vor fi expediat în termen de 48 de ore lucrătoare de la primirea de plată. Timpul de expediere, de asemenea, depinde de postul local de servicii. Puteți urmări informațiile de numărul de urmărire.

Q: Cât de mult este de Transport maritim și de Manipulare a costat?

O: am trimis prin DHL sau CHINA POST(sistemul va afișa care compania de transport maritim va merge), de asemenea, ne-am dat discount rezonabil pentru altă metodă de transport maritim, vă rugăm să ia în considerare clearance-ul personalizat de încărcare și de timp, atunci puteți alege dreptul de compania de transport maritim.

Q: Pot face picătură de transport maritim?

A: vom accepta picătură de transport maritim de serviciu, dar vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, ei vă va spune care țara nu putem merge.

Q: Unde pot obține Numărul de URMĂRIRE?

A: Vom remarca numărul de urmărire de pe Vilatudor.ro sisteme de urmărire..

Q: ce despre TAXE/TAXE de IMPORT pentru produsele mele?

O: nu sunt sigur de cât de mult taxele de import ar trebui să plătească, și ele sunt, de obicei schimbat. Deci, vă sugerăm, atunci când sunteți de cumpărare, vă rugăm să cereți locale expeditor în primul rând, ei vă va spune cât de mult ai nevoie pentru a plăti pentru importul de impozitare.

Alți termeni și condiții

1. Nu avem nevoie de impozitul pe vânzări.

2. Vă rugăm să găsiți locale, politica vamală a impune taxe sau impozit pe vânzări în comanda dumneavoastră atunci când intră în țară. Acest lucru rareori se întâmplă pe baza experienței noastre. Ei bine, ai nevoie de a afla reglementările locale și valoarea maximă de import pentru scutirea de la plata taxei. Ne-ar aprecia înțelegerea faptului că vânzătorul nu este responsabil pentru orice taxe sau impozite percepute de pe obiceiurile locale .

3. Noi nu oferim transport discount din costul de transport maritim este calculată pe baza de comanda greutate & pachetului. Dacă doriți mai multe elemente(mai mult de 10) , vă rugăm să ne anunțați înainte de licitare, ne-ar găsi elemente/lista de elemente noi pentru tine, vă mulțumim pentru înțelegere!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Cutii & Cazuri Material Nici un pachet
Lățime De Bandă 20mm
Trupa Lungime 25cm
Caz Grosime 11mm
Stil Moda & Casual
Caracteristică Rezistent La Apă,Calendar Complet
Formati Fereastra Material Tip Sticla
Mișcarea Cuarț
Nume De Brand SKMEI
Tip De Element Cuarț Ceasuri De Mana
Diametru Cadran 40mm
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Carcasa Din Material Aliaj
Cazul Formei Runda
Incuietoare Tip Catarama
Gen Bărbați
Trupa Tip De Material piele

Produse similare