Moda Calitate Top de Lux Gros Tesatura Catifea de Foraj la Cald, Ceai de Masă Runner Pavilion Decora pentru Acasă Salon Restaurant

73.15lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tabelul runner dimensiune: Aprox 12"*71"(32cm*180cm) sau 12"*79"(32cm*200cm) .

Acoperă pernă dimensiuni: Aprox 11.5"*19.5"(30cm*50cm) și 1 7"*17"(45cm*45cm)

și 23.5"*23.5"(60cm*60cm) . Toate produsele sunt cusut manual, nu poate avea erori de aproximativ 1-2cm. Pachet: 1buc din tabelul runner . Descrierea materialului: Fata utilizați de înaltă calitate tesatura catifea, fata cu decorative fierbinte de foraj , Partea din spate este imitație de mătase. În condiții de iluminare diferite, se va afișa diferite lucios,Există un sentiment matur de lux. Descriere: Imagine și real element poate exista o ușoară culoare ,aceasta este cauzată de intensitatea luminii,metode de fotografiere și așa mai departe.

r

Compania Poze

Livrare /timp de Livrare: va Vom trimite la tine cât mai curând posibil după finalizarea plății,în General expediate în termen de 7 zile (cu Excepția unor circumstanțe excepționale ). Diferite companii de transport au costuri diferite și diferite timp de livrare, vă rugăm să alegeți în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă veți plăti mai puțin de marfă, dar sper că timpul de livrare scurt, este imposibil. După cum știm cu toții,timp de transport maritim internațional este de multe ori de sub control,în special vamale, procesul este mult mai complex și imprevizibil. uneori este nevoie de câteva săptămâni pentru a goli mărfurilor din vamă. Ceea ce putem face este să încercați pentru a descrie informațiile în lista de proiecte. Sper că înțelegi! Tarife: pe Baza experienței anterioare, taxele de import se încadrează în două situații. În primul rând, în cele mai multe țări, aceasta nu implică nici o cheltuială în plus pe partea cumpărătorilor pentru mici similare sau low-cost obiecte. Al doilea, în unele cazuri individuale, cumpărătorii ar trebui să plătească unele taxe de import sau taxe vamale chiar și atunci când achiziționarea lor este mic. Aceasta depinde în principal de politica de import din țara dumneavoastră. Ca sa ratele specifice, va rugam sa consultati local biroul vamal Dacă convenabil, vă rugăm să ia inițiativa de a-mi spune aplicația corespunzătoare sumă. Customer service: satisfactia Dumneavoastra este nostru un singur scop principal. Deci, Daca e ceva te pot ajuta cu, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Dacă produsul are o problemă atunci când ați primit, vă Rugăm să ne trimiteți un mesaj, mai degrabă decât să ne dea orice feedback negativ sau neutru sau propuse de litigiu, se va încerca să rezolve problema rapid, vă Mulțumesc! Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile mele, va rog dati-mi de laudă. Ar fi extrem de apreciat dacă ai putea să ne lași un hotel de cinci stele feedback-ul și feedback-ul pozitiv, care va fi o mare încurajare pentru noi. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră în magazinul nostru.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.26kg (0.57lb.)
Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 32cm x 30cm x 5cm (12.60in x 11.81in x 1.97in)
Technics Stras
Nume De Brand CASA DE VIS
Utilizarea Restaurant,Salon De
Dimensiune 12''*71'',12''*79''
Material Tesatura Catifea
Dimensiuni 32*180cm 32cm*200cm
Cantitatea 1buc
Simt Moale
Model Tipărite
culoare Albastru, Auriu, Cafea, Violet
Grosime Mediu
meserii Stras
Locul de Origine China
Model Tip Florale
Greutate 300grams

Produse similare