Tip C de Încărcare fără Fir Receptor pentru Oneplus 5 Nillkin C USB Încărcător Wireless Qi Receptor Cip pentru Xiaomi Mi6 Huawei Honor 9 P9

44.37lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Tip C de Încărcare fără Fir Receptor pentru Oneplus 5 Nillkin C USB Încărcător Wireless Qi Receptor Cip pentru Xiaomi Mi6 Huawei Honor 9 P9 versiunea Lungă 110mm și versiunea Scurtă 93mm sunt potrivite pentru orice Tip-C port telefoane mobile, dar vă recomandăm: 1. Ecranul telefonului >= 5.2 inch, pentru a alege versiunea Lungă 110mm , cum ar fi pentru Oneplus 5/3 , pentru LG G5/G6 ;

2. Ecranul telefonului, versiunea Scurtă 93mm , cum ar fi pentru Xiaomi Mi6/Mi5 , pentru Meizu Pro6 , pentru Huawei Honor 9/8 , pentru Huawei P9/P10 ; vă Rugăm să rețineți că această încărcare fără fir receptor este numai pentru Tip-C port telefon mobil, cum ar fi: Pentru XIAOMI Mi5, Mi6; Pentru MEIZU Pro6; Pentru HTC ONE M10; Pentru LG G5 G6; Pentru HUAWEI Honor 9 8; Pentru HUAWEI P9 P10; Pentru HUAWEI Mate 10/Mate 10 Pro Pentru Oneplus 5 3. Caracteristici: Nillkin încărcare fără fir receptor face rapid de încărcare wireless cu cablu gratuit. Un nou mod de încărcare wireless, utilizarea deplină a spațiului interior de telefon, foarte mic si portabil. Metal Tip C interfață făcute de manopera este reversibilă. Compatibil cu toate tipurile de telefoane cu interfață de Tip C. Metal galvanizare shell este stabilă. Produce stabil și durabil magic tag-uri cu mai multe transmisie excelentă performanță. Specificatii: Iesire : 5V/1A(Max ); Interfata: Tip-C; eficiență de Încărcare: 70%; Standard : standardul de incarcare wireless QI;

Promitem: Dacă nu primiți coletul în termen de 60 de zile (Brazilia 90 de zile), va vom returna 100% din banii plătiți. Dacă vă confruntați cu "orice" probleme, cum ar fi: comenzi deteriorat. Te rog da-mi un mesaj. Ne va face să vă mulțumiți. Dar te rog, nu întâmplător a deschide un litigiu.

Transport maritim: 1.TRANSPORT la nivel MONDIAL (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

2.Am doar nava a confirmat pentru adrese. Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 3.Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns. Scopul nostru este satisfactia clientului!

4.SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. Timpii de tranzit poate varia,în special în timpul sezonului de vacanta. Transportul este normal ca mai jos(numai pentru referință):

Restituire/rambursare: 1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Vilatudor.ro. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă Rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv si un comentariu de 5 stele! 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu comenzi, vă rugăm să nu vă grăbiți să dați feedback-ul sau de litigiu, trebuie doar să contactați cu noi imediat, astfel încât să avem o șansă de a rezolva problema pentru tine, vă mulțumesc!!

Cald Observa:

Adauga nostru magazin la magazin listă și să devii Membru VIP, servicii mai bune și prețul va fi oferit.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.08kg (0.18lb.)
Dimensiunea Pachetului 16cm x 10cm x 2cm (6.30in x 3.94in x 0.79in)
Compatibil Marca Samsung,LG,Huawei,Meizu,xiaomi
De certificare a calității RoHS,CE,CCC
culoare Negru
Porturi USB 1
Interfață De Ieșire Tip C
Suport De Încărcare Rapidă Tehnologie No
Aplicabile model 3 Pentru Oneplus 5/3, Pentru LG G5/G6
Nume De Brand NILLKIN
Tip Încărcător Wireless
Numărul De Model Tip C Port
Aplicabile model 2 Pentru Huawei P9/P10/Mate 10/Onoarea 8/9 Onoare
Ieșire 5V/1A
Aplicabile model 1 Pentru Xiaomi Mi6, Mi5 Mi5s
Aplicabile model 4 Pentru Meizu Pro 5/6 Pro
Sursa De Alimentare USB
Modele compatibile TIP-C port Telefon

Produse similare