PWM la PPM Encoder pentru Pixhawk CC3D MWC Naze32 F3 de Control al Zborului pentru FPV Drona Quadcopter

24.22lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Vom accepta ordinele de OEM, dacă aveți o cerere specială pentru elementul sau alte elemente de care aveți nevoie pentru a produce,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai bune de cotare și servește~~~

PWM la PPM Encoder pentru Pixhawk CC3D MWC Naze32 F3 de Control al Zborului pentru FPV Drona Quadcopter

Descriere produs:

PPM encoder este rolul de receptor de ieșire de mai multe canale PWM semnalul codificat în PPM semnal de ieșire compozit, cu un singur cablu pentru a sprijini de control al zborului.

Multe zbura de control În scopul de a economisi resurse portuare sau aspect constrângeri, permite doar să se conecteze PPM semnal, care necesită PPM encoder. Unele dintre receptor produse de pe piață poate de ieșire direct PPM semnale, este același sens, cum ar fi Graupner. PPM semnale pot fi de asemenea folosite pentru conexiune directă la simulator de câini pentru wireless de instruire prin simulare.

Vă rugăm să rețineți: PPM semnal și S. AUTOBUZ., XBUS similare, sunt singură linie de transmisie de televiziune, semnale, dar mai multe metode de codificare, și pot să nu fie compatibile cu fiecare alte.

Acest PPM encoder hardware prototip vine de la PPZ PPM encoder, la firmware-ul default pentru dezvoltarea 3DR, dacă doriți să modificați această funcție, vă rugăm propria ISP tip programator.

Alimentare opțiuni:

1, default alimentare: PPM encoder de control al zborului de alimentare, în timp ce receptorul poate fi, de asemenea, alimentat de PPM encoder

Vă rugăm să rețineți: Dacă aveți nevoie de a modifica firmware-ului, vă rugăm să nu modificați oricare dintre siguranțele. Noi nu oferă nici un suport tehnic.

Pachetul contine:

PPM Encoder × 1

10Pin 4Pin unul din cablu

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 0.1kg (0.22lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Nume De Brand jmt
Dronele De Tip Accesorii controlor de zbor
Compatibil Cu Drone Brand GoPro

Produse similare