En-gros de 4/6/8/10mm Calitate Top Cristal 5601 Metru Cub de Margele Negre/Jet provocate de om cu margele normală taie Transport Gratuit

33.51lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Expresss serviciu poate provoca fiscale, vă rugăm să verificați, dacă nu aveți nevoie, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi, mulțumesc! :) Sunt, de asemenea, bun venit sa ne contactati pentru pret mai bun, în timp ce o mare afacere ai nevoie de~

Metoda de plată:

Vom accepta doar ESCROW.

Informații De Transport Maritim:

Mulțumesc pentru înțelegerea de care putem accepta doar Escrow. După ce plata dvs. a fost primit, ne va trimite marfa în termen de 3 zile. În general, durează aproximativ 7-15 zile de afaceri pentru clienții pentru a primi ordersThis este normal pentru internațional de transport maritim, dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la transport, te rog, lasă-mă să știu. Putem discuta la modul cel mai bun pentru a rezolva orice probleme sau probleme. Din nou, serviciul clienți este prioritatea mea numărul unu!

Notă: Gratuit serviciul de transport maritim este întotdeauna prin China Post Air Mail Sau Hongkong Post Air Mail. (Acest lucru va dura aproximativ 7-15 zile să ajungă la țară.) Dacă comanda mai mult de 100usd, cargo va trimite prin Express pentru gratuit!

Feedback-ul

suntem buni și cinstiți vânzător. sperăm ca toți clienții se vor bucura de cumpărături din magazinul meu . vom merge prin feedback-ul nostru de fișier într-o perioadă obișnuită, și va lăsa feedback-ul pozitiv pentru toți semenii noștri clienți.

Dacă sunteți mulțumit de achizițiile aici, pozitive, ar fi de apreciat. și, dacă aveți orice întrebări cu privire la tranzacție, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați înainte de a părăsi orice feedback. Vă mulțumesc pentru colaborare.

Dacă nu sunteți mulțumit cu un produs pentru orice motiv,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Politica De Returnare

Oferim un 100% banii înapoi de politica de rambursare fără întrebări. Dacă pachetul este pierdut, furat, deteriorat sau care nu sunt mulțumiți doar cu ea, putem avea elementul înlocuit gratuit sau vă dau un 100% rambursare completă, care este inclusiv de transport maritim-ai plătit! Niciodată nu vom percepe o taxă de orice fel, linia de jos este că nu veți pierde un ban în oricare din tranzacțiile.

Despre Noi:

Ne-am specializat en-gros bijuterii, Margele si concluziile. Vindem Margele Argint Tibetan si Farmece, se Potrivește Farmece Stil Margele, Lampwork Margele de Sticla, pietre semipretioase Margele si Pandantive, Margele Cloisonne și Decor, Margele Perla, Shell Margele, Margele din Lemn si Margele de Semințe. Poate exista o ușoară discrepanță în mărime de aproximativ 0,5 mm-1 mm. De asemenea, culoarea poate varia vreodată atât de ușor pentru că fiecare lot de margele nu pot fi perfect identice. Atunci când primiți comanda dumneavoastră, vă rugăm să fiți conștient de acest lucru, și eu vă mulțumesc cu amabilitate

Vă rugăm să verificați ALTE ELEMENTE vom vinde sau adauga-ne in LISTA ta de FAVORITE.

Vă mulțumesc!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.18kg (0.40lb.)
Dimensiunea Pachetului 18cm x 10cm x 7cm (7.09in x 3.94in x 2.76in)
Tip De Unitate Pachet
calitate Clasa AAA
Locul de Origine Zhejiang, China (Continentală)
Numărul De Model 5601 Metru Cub De Margele
Element De Forma Pătrat
margele de culoare Negru Jet
Forma Metru Cub
Articol Diametru 4mm 360pcs per pack, 6mm 360pcs per pack, 8mm 180pcs per pack, 10mm 140pcs per pack
Tip De Element Margele
Articol Greutate see details
Nume De Brand Azapias
Fine sau de Moda Moda
Tip 5601 Metru Cub De Margele
Material K9 Cristal De Sticlă
Tratament De Suprafață Mașină de tăiat

Produse similare