Nou 1 buc Motocicleta a Capacului chiulasei Pentru H o n d o CB400SF VTEC NC39

72.63lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


7/8 Stânga și Dreapta Motocicleta Hidraulică a Cilindrului principal de Frână, Maneta de Ambreiaj Pentru mai multe produse :

Vă Rugăm Să Vă Asigurați Această Parte Se Potrivește Pentru Motocicleta Ta Înainte De Licitare --Conditon: 100% De Brand Nou

--Material: Cauciuc(De Etanșare)

--Culoare: Negru

--Cantitate: 1x a Capacului chiulasei

--Etanșare mai bună capacitatea de

--Anti-temperatură ridicată și presiune

--Rezistente la ulei

- Praf-dovada

--Rezistente la foc

--Rezistent la coroziune

--Îmbătrânire, rezistent la

--Directe pentru Înlocuire OEM

Montarea:

H o n d o CB400SF VTEC NC39

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste additionalcosts va fi înainte de licitare / cumpărare.

Am expediat comanda în termen de 48 de ore!

Postul va fi livrat în termen de 48 de ore de la primirea de plată.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Vilatudor.ro este corectă. Dacă doriți să schimbați adresa,vă Rugăm să ne dea un mesaj imediat te face plata.

Pieptănare transport nu este permis.

----Par Avion: în General, despre 21-28 zile lucrătoare de la statele UNITE ale americii ; 25-30 de zile lucrătoare pentru marea BRITANIE, AU, America, Europa de Vest, Asia.

----Livrare pentru restul lumii, de obicei, durează 21-35 zile lucrătoare,uneori, durează 30-45 de zile lucrătoare sau mai mult.

---- De asemenea, putem livra elementul prin serviciul express, cum ar fi DHL, EMS, dacă sunteți gata să plătească taxa de transport maritim. Să cunoască detalii vă rugăm să ne contactați cu e-mail.

Se întoarce

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente termen de 45 de zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Plata

În prezent, puteți plăti folosind Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar. Aflați cum de a plăti cu cardul de credit, să Învețe cum de a plăti prin Transfer Bancar, să Învețe cum să plătească cu Western Union, Pentru mai mult ajutor, Contactați-mă,

Vom aprecia dacă ne lăsați un feedback pozitiv.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii,vă rugăm să ne lăsați rating de cinci stele,pentru că feedback-ul pozitiv si rating de cinci stele sunt ceea ce ne străduim pentru.Dacă nu sunteți mulțumit cu experiența dumneavoastră de cumpărături,vă rugăm să ne contactați înainte de a vă decide să lăsați un feedback neutru sau negativ,ne willdo noastre cele mai bune pentru a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.Multe Mulțumiri!!!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Tip De Unitate bucata
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 5cm (5.91in x 5.91in x 1.97in)
Greutate Pachet 0.28kg (0.62lb.)
Deplasare (ml) 500
Înălțime Element 00inch
Caracteristici Speciale A Capacului Chiulasei
Nume De Brand WSFBTFLY
Articol Greutate 0.09kg
Lățime Produs 00inch
Element De Lungime 00inch
Numele Modelului AZ-082
Nr. de Cilindri 1 Cilindru
Articol Diametru 00inch
Tip De Element De Răcire A Motorului & Accesorii
Tip De Material Cauciuc

Produse similare