17Pcs Amestecat Ieftine Brodate Desene animate Patch-uri Pentru Haine Autocolante de Fier Pe Aplicatiile Unicorn Patch Insigna Pentru Accesorii de Îmbrăcăminte

21.32lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


17Pcs Amestecat Ieftine Brodate Desene animate Patch-uri Pentru Haine Autocolante de Fier Pe Aplicatiile Unicorn Patch Insigna Pentru Accesorii de Îmbrăcăminte Cum să utilizați:

(1). Scoate broderie patch-uri și pantaloni(haine/genti/pantofi/carti/alte ambarcațiuni), care vor fi călcate pe.Pregăti un fier de călcat.

(2). Curățați partea care este de gând să fie călcate pe.Pune patch-uri pe partea dreapta.Puneți partea cu sigiliu de căldură sprijinul direct pe pantaloni.

(3).Reglați tempreture de fier pentru suiable de grade.Fier de patch-uri pe forța înapoi și înainte pentru aproximativ 15 secunde.

(4). După patch-se rece,verificați dacă acesta este fixat ferm.dacă nu,încercați din nou de mai sus în același fel.

(5) puteți coase, de asemenea, așa că nu va cădea.

Drăguț Amestecat Patch-Uri Brodate Aplicatiile De Patch-Uri Multe Copii De Fier Pe Cartoon Patch-Uri Pentru Haine Autocolante Alimente Curcubeu Patch-Uri Ieftine

Dimensiuni: Ca Spectacol Cinematografic

Există atât de multe opțiuni disponibile pentru tine , există întotdeauna un drept pentru tine.

Notă:Unele Modele pot fi din stoc,Deci, dacă aveți nevoie pentru a determina când un design specific ,vă rugăm să contactați-mă.Sau te va trimite-l la întâmplare.Multumesc pentru suport.

Dacă doriți să cumpărați 1buc patch-uri, puteți să faceți clic vă place imaginea de produs, introduceți link-ul corespunzător pentru a cumpara.

Plese Lasă-Mă Să Știu Dacă Vrei Ceva În Magazinul Meu.

Bine Ati Venit Design Personalizat.

Plata

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT. Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1)Ne va livra comanda în 3 zile lucrătoare și în funcție de momentul plății, vă rugăm să acorde o in timp, dupa ce ai comandat.

2)Am expediat în întreaga Lume prin china air mail , EMS și DHL.

3)coletul va ajunge La cele mai multe dintre țările în termen de 10 la 30 de zile lucrătoare. ( Unele țări ar putea avea nevoie de mai mult )

4)timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare.

5)Elemente vor ajunge în 60 de zile după livrare( rusia 90 de zile,Brazilia 120 de zile),astfel încât vă rugăm să nu deschideți un litigiu înainte de livrare.Vă rugăm să contactați cu noi, dacă elementele nu pot ajunge la livrare,vom prelungi durata de livrare.

Feedback-ul

Satisfacție și feedback-ul este foarte important pentru noi. Sperăm că vă puteți lăsa feedback-ul pozitiv și 5 stele. dacă sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre. Dacă orice nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a părăsi un feedback negativ, suntem absolut de înțeles starea ta de spirit atunci când a primit prost parcelă, în special de așteptare atât de mult timp, vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi cele mai bune servicii pentru tine .

Mai mult

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.01kg (0.02lb.)
Dimensiunea Pachetului 10cm x 5cm x 2cm (3.94in x 1.97in x 0.79in)
Tip De Unitate mulțime (17 piese/lot)
Stil de fier pe
Caracteristică Eco-Friendly,3D,lucrate Manual
Technics Brodate,Appliqued
fel haine accesorii
Numele desene animate patch-uri
Oamenii Copii,Baieti,Fete,Barbati,Femei
Prenume2 Patch-uri de moda,DIY Meșteșug Ornament Autocolante
Dimensiune As Picture Show
Aplicabile DIY,Rochie,Fusta,tricou,Geanta,Capac,Haina
Numărul De Model Patch-Uri Mix
Nume1 Patch-Uri Mix
Nume De Brand ZOTOONE
Tip De Produs Patch-uri

Produse similare