Electrice automate de fresh de portocale storcator piese de schimb masini de suc de portocale extractor de piese de schimb

103.55lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


PREȚUL NU INCLUDE TAXA,TOT IMPOZITUL A FOST PLĂTIT CUMPĂRA CUMPĂRĂTORI.

electrice automate de fresh de portocale storcator piese de schimb masini de suc de portocale extractor de piese de schimb electrice storcator de portocale toate piese de schimb,piese de schimb electrice portocaliu storcator,storcator de portocale piese de schimb,electric stoarce fructe storcator de portocale piese de schimb,suc de portocale extractor de piese de schimb Notă: Avem tot portocaliu jucier panoului suportului părți,fiecare piese este cu preț diferit, dacă nu găsiți prețul de mai jos, piese de schimb,pls contact cu noi.

Acest pret este doar pentru acest piese de schimb:

Magazinul nostru oferi, de asemenea, mai jos de schimb descărca parets,puteți găsi prețul lor în magazinul nostru.

Sfaturi De Cumpărături

1.asigurați-vă că vă oferi informații corecte(receptor numele,adresa și numărul de telefon ) atunci când face o comanda,sau se va amâna pentru a livra timp,nu suntem responsabili pentru asta.

2.Dacă sunt brazilienii, pls da-ne numarul CPF ,dacă sunt chilieni,pls lasa RUT numărul atunci când efectuați o comandă,sau nu putem livra elementul de ieșire,deoarece compania expres nu va accepta colete nostru fără aceste lucruri.

3. Plata nu am ,taxele de import se achită de către cumpărători .Dacă doriți pentru a reduce declare valoare,va rugam sa ne informati la început,vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta,dar unele țări,în Special țările din america de Sud,obiceiurile Lor de a verifica este foarte strict,nu te putem ajuta.

Despre Transport

1.atunci când face plata cu succes,fiecare Produs va fi livrat în 7 zile de lucru(nu ne element și internațional ,compania expres, de asemenea, nu funcționează sâmbăta și duminica),produse personalizate nevoie de mai mult timp.

2 .Dacă cumpara transport gratuit element,avem dreptul de a alege cel mai adecvat compania expres pentru tine,cum ar fi UPS,DHL,FedEx ,EMS și așa mai departe. Acesta va avea 4-10weekdays a ajuns la cele mai multe țări, în condiții normale.DACĂ țara dumneavoastră aparține zonă de la distanță,timpul va fi mai mare.și poate că va plăti în plus taxele de transport dacă ne-am informa.

3.Cele mai multe dintre punctul nostru sunt expediate prin aer,dacă pentru mașini mari și au nevoie de navă de mare,pls spune-ne,va vom oferi o oferta de transport maritim de mare.

Garanție

1.Garantam articol ne-am vândut în 100% de bună calitate și stare. Fiecare element va fi testat cu atenție înainte de expediere. dar, uneori, din cauza necorespunzătoare în timpul transportului maritim, unele părți pot pierde, aparatul nu va funcționa corespunzător. În acest caz, vom avea răbdare să-ți spun cum să-l repare, și dacă orice piese obține defect, noi va oferim 90 de zile gratuite de piese de schimb.

2.Ne-am permite să se întoarcă înapoi de fiecare vândut articole în termen de 7 zile. Cumpărătorii vor fi obligați să responsabilă atât pentru taxele de transport și taxele de returnare. Deci înainte de a cumpăra produsele noastre, vă rugăm 100% confirma acest element este ceea ce vrei. Revenirea înapoi este atât de pierdut, atât de noi obiceiul ca să-l văd.

Feedback-ul

1.Noi prețuim fiecare client. Deci, feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Dacă vă satisface cu element noastră, vă rugăm să petrec un minut pentru a lăsa un feedback pozitiv cu 5 stele. Vom apreciat bunătatea ta.

3.Dacă întâlniți orice probleme în ajutorul nostru articol, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a părăsi orice feedback neutru sau negativ. Vom rezolva orice probleme pentru tine.

Contactati-ne

Dacă aveți orice întrebări sau ajutor, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în orice time.By lăsând un mesaj,vă vom răspunde la tine în termen12 ore.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 21cm x 22cm x 23cm (8.27in x 8.66in x 9.06in)
Greutate Pachet 1.8kg (3.97lb.)
Tip De Unitate bucata
Potrivit pentru 2000E
Tip Storcator De Piese
storcator de portocale extractor de piese de schimb numele orange cutter
Numărul De Model 2000E proaspăt de portocale, storcator, storcator

Produse similare