Shanghai Poveste Nouă Sosire tradițională chineză rochie lunga Rochie de mireasa Qipao cheongsam rochie pentru Femei

62.09lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Material: Raionul

Suntem Asia dimensiune care este, de obicei 1 sau 1,5 dimensiune mai mică decât NE-a dimensiune .

Vă rugăm să verificați piept plin circ - talie circ - hip circ măsurători pentru a asigurați-vă că elementul se potrivește înainte de a comanda.

Transport gratuit(>90% Pachetele pot fi livrate in 7~25 de Zile lucrătoare)

Sfaturi:

Vă rugăm să verificați dimensiunea diagramă inainte de a cumpara.

Dimensiunea Diagramă( Inch )| Bust | Talie | Solduri | Umăr Lățime | Lungime | Dimensiune Haine Tag

_____NOI 2 _______32"___26"___34"______14.2"_______49.2"___32 (sau Chinezi S)

_____NOI 4 _______34"___28"___36"______14.6"_______49.6"___34 (sau Chinezi M)

_____NOI 6 _______36"___30"___38"______15.0"_______50.0"___36 (sau Chinez L)

_____NOI 8 _______38"___32"___40"______15.5"_______50.4"___38 (sau Chinezi XL)

_____NOI 10 ______40"___34"___42"______15.8"_______50.8"___40 (sau Chinezi XXL)

_____NOI 12 ______42"___36"___44"______16.2"_______51.2"___42 (sau Chinezi 3XL)

_____NOI 14 ______44"___38"___46"______16.6"_______51.6"___44 (sau Chinezi 4XL)

_____NOI 16 ______46"___40"___48"______17.0"_______52.0"___46 (sau Chinezi 5XL)

_____NOI 18 ______48"___42"___50"______17.4"_______52.4"___48 (sau Chinezi 6XL)

Notă Importantă:

1.Un inch(1")=2.54 cm

2.Măsurătorile în dimensiunea diagramă se bazează pe haine. Nu măsurătorile corpul tau. Deci, va alege dimensiunea un pic mai Mare (1"-1.5") decât dimensiunea corpului. Dacă orice parte a corpului, mai ales bustul sau solduri la limita superioară a intervalelor de mărime, atunci vă rugăm să alegeți următoarea dimensiune mai mare gama.

3.Dacă măsurătorile se întâmplă să fie între două dimensiuni, vă rugăm să alegeți următorul.unul mai mare.

1. Dacă aveți nevoie de transport maritim combinat cu Express (DHL,EMS,FedEx,UPS-uri etc). Vom gasi cel mai mic pret pentru tine!

[Masura]

1. Bustul

Tot drumul în jurul bustului și înapoi chiar de la vârful mamelonului linie, purtând dorit sutien. Păstrați ambele brațe relaxate.

2. Talie

Așezați banda pe cea mai ingusta parte a taliei, de obicei, de la 2 la 3 degete deasupra buricului.

3. Solduri

Cea mai mare parte din șold și partea superioară a feselor. Stai cu picioarele împreună, și păstrează-le paralel cu podeaua.

4. Umăr lățime

Găsi capete de ambele acromion oase, care sunt situate la sfaturi de umeri, ușor spre spate a umerilor. Apoi se Măsoară distanța între. Asigurați-vă că banda de trecere peste ceafă. Ceafă este punctul cel mai de jos la partea din spate a gâtului.

5. Rochie de lungime

Măsurați distanța de la partea de sus a umerilor (la baza gâtului) în jos pentru a în cazul în care doriți cheongsam să se termine.

2. Dacă ești re-vanzatorii trebuie picătură de transport maritim. Vom încerca cele mai bune noastre de a oferi cele mai bune servicii și să împărtășească mai de calitate de articole de moda cu clienții dumneavoastră! Nu vom dezvălui orice informații, numai în numele dumneavoastră. Dragi Cumparatori: Produsele Noastre folosim adevărat fotografii pentru a arăta produsele noastre, ceea ce vezi, ceea ce veți obține. Datorită diferite măsurători, vă rog să acceptați 1-3 cm erori. Serviciul nostru poate discuta cu noi pentru orice întrebări prin TradeManager, va vom raspunde imediat, Dacă nu suntem on-line, vă rugăm să e-mail-ne, vom ajunge înapoi la tine în termen de 24 de ore. Plata Escrow, card de Credit, Visa, Master, TT și Money bookers. Dacă aveți nevoie să ne plătească în alte moduri, vă rugăm să ne contactați prin e-mail sau on-line TradeManager. Înainte de efectuarea plății, vă rugăm să verificați informațiile de livrare: adresa, numele, codul poștal, numerele de telefon etc. De transport, în mod Normal, oferim Transport Gratuit prin China Post Air Mail. E mai ieftin, dar mai lent. Vom livra produsele în 3 zile lucrătoare (cu excepția week-end) de la primirea de plată. Coletul durează 1-4 săptămâni pentru a ajunge la tine. Timpul de livrare depinde de destinații. La distanță de țări și Vamale stricte (de exemplu, Brazilia) va face mai mult de 4 săptămâni, vă rugăm să fie pacient. Dacă nu puteți să așteptați pentru mult timp, vă rugăm să alegeți alte moduri de transport, cum ar fi EMS/ FedEx/ UPS/ DHL. Notă : Pentru orice urgente comanda sau ai nevoie de a combina transport, vă rugăm să ne contactați pentru a schimba mod de transport maritim Expres, vom găsi cea mai bună soluție pentru a salva de cost. Vamale și FISCALE, vă Rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele Vamale și taxe de import taxă în țara dumneavoastră. Noi vă va ajuta să declarate elementul ca un "cadou" cu valoare scăzută. Retur si Schimb Toate produsele noastre vor fi verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface toți clienții noștri. Dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit, puteți returna produsul la noi sub starea inițială în termen de 7 zile de la primirea de o restituire sau de schimb. Înainte de a returna produsul, va rugam sa ne contactati pentru detalii reveni schimbul de instrucțiuni. Va vom returna dupa primirea produselor returnate. Cumpărătorul va achita costul de transport pentru returnarea produselor. Feedback-ul de satisfacție și comentarii sunt foarte importante pentru noi. Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv și 5 stele. Vom aprecia foarte mult și să dea mai mult de discount pentru a le reordona. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi un feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a lucra la probleme.

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 0.4kg (0.88lb.)
Dimensiunea Pachetului 15cm x 15cm x 25cm (5.91in x 5.91in x 9.84in)
Tip De Unitate bucata
Numărul De Model J308X
Dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL, 6XL
Haine Tradițională Chineză Cheongsams
Material Poliester
Nume De Brand shanghai poveste

Produse similare