Transport gratuit cu pietre de jad baie robinet cu mâner unic bowlder robinet de calitate superioară din alamă bazinul monocomanda

203.31lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


DONA4001

DONA4002

DONA4003

DONA4004

DONA4008

DONA4009

Transport gratuit cu pietre de jad baie robinet cu mâner unic bowlder robinet de calitate superioară din alamă bazinul monocomanda

Pachetul Inclusiv:

1 X Bazinul Robinet Chiuveta

2 X 50cm mult timp Apa Calda si Rece Furtunuri

A crescut de aur bazinul de baie chiuveta, robinete caietul de sarcini: Descrierea Componentelor Articol NR.: DONA4049 Bowlder bazinul robinet Tip bazin de Marmură robinet Stil: Contemporan Descriere: placat cu Aur bazin de marmură robinete Culoare Ca Spectacol cinematografic Materialul: Alamă robinet baie Utilizare: uz Casnic,hoteluri și locuri publice de Instalare Ușor pentru a instala Aplicația: Baie Chiuvetă Calitatea Înaltă calitate, bazinul de baie chiuveta de robinet OEM/ODM: Aprobat(Over1000pcs baie bazinul mixer robinet) 1. Profesionale marmură robinet de producător ! 2. Detin auto-construi fabrica și producție completă de lei! Avantaj: 3. Marmura robinet 100% de testare la fiecare pas! 4. Timp de livrare strict în conformitate cu contractul! 5. Echipa noastră va încerca să facă o bună strategie de piata pentru tine! 6. Toată compania noastră de resurse va fi gata pentru sprijinul acordat!

Transport & Starea

- De obicei, transportul poate fi aranjat în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea de plată. Fiecare element poate fi expediate dacă plata primită înainte de ora 17:00 în fiecare zi.

- Noi, de obicei, nava Gratuit prin China Post, sau a unor linii directe pentru unele țări. Zone îndepărtate va are nevoie de un plus costul de transport maritim.

- Produsele sunt expediate din China. De obicei, timpul de livrare este de 15-60 zile. Și Rapid de Transport maritim de obicei folosit DHL de devlicery timp de 5-7 zile.

- Am expediat în funcție de adresa de pe Vilatudor.ro.

Contactați-Ne:

- Transport prejudiciul trebuie să fie raportate în termen de 5 zile lucrătoare de la data la care produsul a fost livrat. Va vom trimite un înlocuitor sau oferta de rambursare ACUM. Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

- Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să fie liber să contactați cu noi, vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai repede.

- Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare. Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail si va vom raspunde cat mai repede posibil.

Feedback-ul de obiecte Sanitare:

Am descrie elementele de cât de bine pot. Dacă am omis ceva, te rog lasă-mă să știu.

- Vă rugăm să e-mail-mă înainte de a părăsi feedback-ul, dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., astfel încât să putem lucra.

- Cumpărătorii internaționale – vă Rugăm să Rețineți: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Vă rog să vă puneți licitați doar dacă sunteți de acord cu toți termenii.

Despre noi:

Vă rugăm să fi sigur că ne străduim cele mai bune noastre de a oferi element de înaltă calitate cu cel mai bun pret, pentru a aduce fericit de a cumpara de experiență și de bune instrumente.

Orice problemă, vă rugăm să ne contactați, și veți obține noastre grijuliu răspuns în 1 zi lucratoare!

Și bun venit dvs. de comunicare despre machiaj si frumusete.

Doresc mai fermecătoare!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 25cm x 20cm x 8cm (9.84in x 7.87in x 3.15in)
Tip De Unitate bucata
Greutate Pachet 1.554kg (3.43lb.)
Corpul Materiale Alamă solidă bazinul robinet
Tip De Instalare punte montat
Stil Singur Titular Singură Gaură
Utilizare Bazinul de baie monocomanda
Caracteristică Robinete Termostatice
Presiunea apei de testare 0.6-0.8 Mpa
Tratament De Suprafață bronz
Supapa De Material De Bază Alama
Furtun flexibil Da. 2 buc cald rece furtun flexibil
Tip Placa Ceramica De Spool
cald rece Da, apa calda rece robinet
Apa Calda Si Rece Da
De Viață a cartușului de timp 500.000 de cicluri
Robinet De Montare Singura Gaura
Material Mâner Aliaj De Zinc
Numărul De Model DONA4049
Finisare De Suprafață antic bazinul robinet
Greutate Per Pachet <2kg
Funcția Cald rece bazinul de baie robinet
Numărul de Mânere Mâner Unic

Produse similare