Transport gratuit noul single val chitara electrica albastru corp mahon cu lipirea tigru dungi F-2171

682.29lei

Adauga la lista dorintelor

Descriere produs


Chitara electrica este de sus și culori, ne trimite articole la fel de fel asour lista picture show.Toate produsele mele sunt 100% aceeași ca

fotografii, ceea ce vezi este ceea ce ai !Dacă aveți nevoie de imagini mai detaliate despre chitara,vă rugăm să ne contactați.

despre noi:

Eu sunt de furnizor în China, știi că China forta de munca sunt foarte celebru, mai ieftin și este foarte riguroasă, astfel încât o mulțime de faimosul Brand . se alege China pentru fabricarea de bază, acest lucru este de ce China poate avea atât de multe imita, aceste elemente sunt de supraproducție, care este . deci, vă rog, simțiți-vă liber pentru a pune ordine cu noi .

Pentru că actualizarea continuu , sporadic are pic de lipsa de articol , vă Vom spune în primul timp .

Detalii De Transport Maritim :

De obicei, vom folosi EMS pentru livrare elementul , după ce trimite la articol , vom pune numărul de urmărire De pe web , puteți urmărirea on-line dvs. articol . Timp de livrare : 5-7 de afaceri de zile !!

Am pachet fiecare comanda foarte atent, toate ajung cutii va proteja in stare buna!!!! asigurați-vă că ajunge la tine într-o formă excelentă .

Greu de caz :

Aceasta chitara este vândut fără a fi cazul, dar va fi în siguranță, ambalate și transportate în spumă turnată container.

Noi oferim de înaltă caz și geanta. Dacă ai nevoie de hard caz , mai mult de 100 $este necesar

Politica De Retur :

Noi va oferim restituiri complete numai la produsul primit este diferit de descriere, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile după ce ați primit , și păstrați-l în stare bună ! după ce vom primi articol, eu vă va oferi Complet de o Restituire sau de schimb ! și nu vom reveni costul de transport maritim . trebuie să contactați cu mine înainte de a returna produsul inapoi .

Vă rugăm să citiți POLITICA de RETURNARE înainte de a comanda !

Numai pentru cumpărător Serios !!! dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să contactați-mă

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Greutate Pachet 2.5kg (5.51lb.)
Dimensiunea Pachetului 90cm x 30cm x 19cm (35.43in x 11.81in x 7.48in)
Tip De Unitate bucata
Nume De Brand Big John
Tip corpul de chitara

Produse similare