Fierbinte de Vânzare Negru Ciclism Biciclete Biciclete Inteligente cu Laser de Lumină din Spate 5 LED Coada Wireless Lampa de Frână

92.77lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Descriere:

100% De Brand Nou.

Ușor de instalare

Baterie:2 x baterii AAA(nu sunt incluse)

Dimensiune: 8.7 cm x 5 cm x 3 cm (aprox)

Funcția: Laser, Linii de Siguranță:Proiect rosie două linii paralele pe ambele părți de biciclete, pentru a Îmbunătăți siguranța de conducere pe timp de noapte. Tehnologie inteligentă de Control:control Inteligent cip,built-in ultra-sensibile de detectare elemente. Rezistent la apă: Waterpoof design de circuit,cu un tratament special,utilizarea normală într-o zi ploioasă Auto off: Parcare cinci minute închide automat pentru a reduce consumul de energie. Logo-ul Proiecție:Biciclete LOGO-ul proiectat de la bicicleta spatele și avertizare în spatele vehiculelor păstrați distanța de siguranță. Wireless de Avertizare a Frânei: De inteligent tehnologia de detectare,5 super CONDUS lumina de frânare pentru a avertiza vehiculele din spate.

Ghid de instalare: Utilizați o șurubelniță pentru a deschide capacul de sus, locul 2 baterii AAA în crestătură și fixați capacul. Șurub paranteze la seat post și faceți clic pe lumina de frână în suport. Pentru utilizatorii de frână model,vă rugăm să păstrați lumina laser perpendicular pe sol pentru a obține cel mai bun efect,reglați direcția verticală metoda este după cum urmează:

În arbitrară a CONDUS modul de utilizare,apăsați lung LED cheie de cinci secunde și printre model trei se va aprinde. Modelul este în verticale ajustarea modul.Atunci când ajustarea lămpii de frână și orizontală masă aproximativă de stat pe verticală,cinci LED-ul va fi luminoase sau flash. Modelul a fost instalat într-o poziție verticală. Terminați acești pași, apoi apăsați scurt a CONDUS cheie pentru închidere.

Două butoane de design

Apăsați lung LAS buton,țineți-l timp de 2 secunde pentru a comuta on/off,apăsați ușor butonul pentru a comuta la linie paralelă moduri de operare.

Laser 4 moduri de a alege.

Apăsați lung LED-uri buton,țineți-l timp de 2 secunde pentru a comuta on/off, apăsați ușor butonul pentru a comuta la LED flash moduri:

5 LED-uri 4 moduri de a alege

Pachetul Include:

1 x laser de lumină

1 x Paranteze

1 x Anti skid mat

1 x carte de Instrucțiuni

Transport:

Noi folosim China post aviației pachetului de transport din întreaga lume,Ne va livra elementul în termen de 2 zile lucrătoare de Avion odată ce plata este eliminat. De obicei, mai mult de 90% pachetul trimite în America de Nord, Europa, Oceania și să ia de 2-3 săptămâni. Doar câteva dura mai puțin de 2 săptămâni sau mai mult de 3 săptămâni,o Altă țară poate avea nevoie de puțin timp.

Toate numărul de urmărire este disponibil.

Dacă preferați EMS shipping, se ajunge în 5 până la 7 zile lucrătoare. Dar poștale este mai mare.

Plata:

Puteți vedea de plată stil atunci când vă cumpărați bunuri.

Se întoarce:

O Rambursare sau un Serviciu de Schimb este disponibil, Dacă nu sunteți mulțumit. Cu toate acestea, Clienții sunt responsabili pentru taxele poștale pentru a-l returna.

Contactați-ne:

În timp ce în cazul puțin probabil, atunci când nu sunt foarte fericit cu o tranzactie, vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail în primul rând. Ca un vanzator cinstit, suntem mereu deschise pentru a auzi și de a rezolva orice dispute / nemultumiri din nostru "Regi"

Cald prompt:

Din diferite motive, poate temporar, nu on-line, ne puteti da un mesaj, sau mail, va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil. Sper să ai o zi bună și cumpărături fericit!

Iubesc viața, iubesc sportive!

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 20cm x 10cm (7.87in x 7.87in x 3.94in)
Greutate Pachet 0.15kg (0.33lb.)
Tip De Unitate bucata
Alimentare Baterie
Nume De Brand weimostar
Tip Bicicleta lumina
Numărul De Model ciclism lampa
Montare De Plasament Seatpost
certificare CE

Produse similare