Sony FE 50mm f/1.8 Obiectiv pentru Sony A7 A72 A7s A7 mark II A7R2

1 332.28lei

Adauga la lista dorintelor

magazin

Descriere produs


Sony FE 50mm f/1.8 Obiectiv

REPERE DE PRODUSE

E-Mount Lens/Full-Frame Format Gama Diafragma: f/1.8 la f/22 si Asferice Element de Dublu-Gauss Optic Design DC Motor pentru Focalizare automată cu Șapte Lame Diafragmă Circulară

Un simplu, luminos și ușor, normal prime, FE 50mm f/1.8 de la Sony este un versatil normal-lungimea prim obiectiv proiectat pentru full-frame E-mount mirrorless camere video. Designul său elegant face bine-potrivite pentru fotografierea de zi cu zi, în timp ce rapid de f/1.8 diafragma maximă beneficiile de lucru în condiții de lumină scăzută, precum și oferă control sporit asupra adâncimii câmpului de focalizare selectivă imagini. Design optic încorporează un element asferic pentru a controla aberații sferice, o are un dublu-gauss configurare în scopul de a realiza mai clare, mai clare a imaginii de calitate de-a lungul gama de deschidere redusă a câmpului de curbură. Un DC de acționare este, de asemenea, folosite pentru a oferi rapid și precis de focalizare automată de performanță, care este, de asemenea, liniște pentru a se potrivi aplicații de înregistrare video. În plus, un rotunjite șapte lame diafragma este echipat pentru a face out-of-focus evidențiază cu o netede, circulare aspectul. Caracterizat prin design concret, acest du-te-la obiectiv soldurile atât ușurința de manipulare, împreună cu o calitate îmbunătățită a imaginii. Normal-lungimea prim obiectiv de 50 mm este proiectat pentru full-frame Sony E-mount mirrorless camere video, cu toate acestea, poate fi, de asemenea, utilizat cu APS-C de modele în cazul în care acesta va oferi un tun de 75 mm distanța focală echivalentă. Rapid f/1.8 diafragma maximă beneficii care lucrează în condiții dificile de iluminare și folosește, de asemenea, un control mai mare asupra concentra plasament pentru lucrul cu profunzime superficială a câmpului tehnici. Un element asferic este încorporat în obiectiv de design pentru a reduce astigmatism, teren de curbură, comă, și alte monocromatice aberații. Dublu-gauss optic de configurare vă ajută pentru a reduce domeniul de curbură și distorsiunile pentru mai consistent o calitate a imaginii de edge-to-edge. DC motorului de acționare oferă rapid, în liniște, și autofocus exacte de performanță pentru a se potrivi atât fotografii și aplicații video. Metal baionetă oferă o rezistență sporită și un aspect solid atunci când montarea lentilei. Rotunjite șapte lame diafragmă contribuie la o plăcut bokeh de calitate atunci când se utilizează focalizarea selectivă tehnici.

Garanție

Am promisiunea de 1 an de garanție inclus împotriva defectelor de material sau de manoperă. Garanția nu acoperă utilizarea abuzivă (de exemplu, lichide, nisip, impact, deteriorare, etc.).Reparații este gratuit, dar cumpărătorul să plătească costul de transport maritim.

Problemă De Calitate

Elementele noi vândute este în stare bună și au fost chacked cu atenție înainte de shippment.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate.

DSLR aparat de fotografiat și lentile sunt obiecte de mare valoare și sperăm că veți avea o experienta placuta la cumparaturi. Cu toate acestea, dacă aveți orice întrebări cu privire la calitatea produsului (inclusiv crezi că nu funcționează corect), asigurați-vă că să furnizeze un raport de testare emis de producător oficial centru de servicii pentru clienți pentru a demonstra că produsul este defect. Pe această bază putem negocia o revenire sau o rambursare parțială soluție. Dacă nu puteți obține oficial certificat de testare, puteți returna bunurile pe premisa de la vânzător consimțământul (cumparatorul suporta costul de retur).

Transport

Am expediat-o prin EMS/DHL/China Post Air Mail de la prima dată de la Beijing, China, după ce plasați comanda si plata de succes.

Important!!! Camere si lentile valoare scump, vă Rugăm să verificați personal pentru a confirma elemente nu este deteriorat în timpul de livrare. În caz contrar, ar trebui să declare elementele deteriorate și de a solicita oficiul poștal/logistica companiei să emită oficial de certificare a documentelor.

Taxe Vamale

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau costul de transport maritim. Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Legale, sunt depuse Eforturi pentru a reduce taxele de import (sau GTS sau T. V. A. sau alte Taxe) în diferite țări, și, în cele mai multe cazuri, există puțin sau nimic de plătit. Cu toate acestea, această tranzacție exclude o astfel de taxe (dacă este cazul). Vom face tot ce putem pentru a din punct de vedere legal reduce TVA de expunere la cerere. În nici un caz, noi nu va fi responsabil pentru taxe (TVA).

Aveți orice întrebări, nu ezitați, mesaj pentru whatsapp: 0086-13701011916

Revizuire Produs


Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Adaugă o recenzie

Informatii suplimentare


Dimensiunea Pachetului 20cm x 18cm x 14cm (7.87in x 7.09in x 5.51in)
Greutate Pachet 1.0kg (2.20lb.)
Tip De Unitate bucata
Lentile De Stabilizare De Tip Nici unul
Diafragma Minimă F22.0
Tip De Scenă Oamenii,De Călătorie,De Nunta,Om,Afaceri
Număr de Lamele Diafragmă 7 Lame
Tip De Interfață E muntele
Full Frame Da
Focalizare Tip Standard De Prim
Distanța Focală 50mm
SONY Model FE 50mm F1, 8
Pachet Obiectiv numai, cu Filtru UV
Diafragma Maximă f/1.8
Tip Obiectiv automata
Nume De Brand SONY
Mărire Maximă 0.140 ori
Modul De Focalizare Auto Focus
Tip Focalizare Fixă
Utilizarea Camera
Lentile cu Filtru UV Dimensiune 49mm

Produse similare